Έρωτας για το Περιστέρι!

Έρωτας για το Περιστέρι!

Οι «ερωτευμένοι» με το Περιστέρι, Fentagin, έκοψαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (15/02, στο ΚΥΒΕ) την πίτα τους και υποσχέθηκαν μεγαλύτερη στήριξη στο μέλλον στην μπασκετική ομάδα.

«Είναι συμβολική ημέρα, 14 Φεβρουαρίου, η ημέρα των ερωτευμένων, η οποία συμβολίζει και τον έρωτά μας για τον Ατρόμητο και τον Γ.Σ. Περιστερίου. Από το μπάσκετ θέλω να ζητήσω μια συγνώμη γιατί ίσως να μην το έχουμε στηρίξει όσο θα θέλαμε και οικονομικά και με την παρουσία μας. Υπήρξαν παιχνίδια που συνέπεσαν, αλλά πιστεύω ότι θα επανορθώσουμε στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Fentagin, Αλέξης Βλαντός.

Στη εκδήλωση, που παρουσίασε ο Μανόλης Τσαγκιώτης, έδωσαν το παρών τόσο ο επίτιμος πρόεδρος του ΓΣΠ Πέτρος Μουγιάκος, όσο και η πρόεδρός του, Γωγώ Μουγιάκου, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Λυράς και σχεδόν σύσσωμη η ανδρική ομάδα μπάσκετ, με επικεφαλής τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη. O τελευταίος τόνισε την ιδιαιτερότητα του να είσαι Fentagin: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και για φέτος, αν και μπορεί να εκφράστηκαν κάποια παράπονα. Δεν έγινε κάτι από πρόθεση. Το να είσαι ΓΣΠ ή Ατρόμητος είναι επιλογή και δεν περιμένεις ούτε Κύπελλα ούτε πρωταθλήματα. Ο ΓΣΠ είναι ο σύλλογος ο οποίος έχει περισσότερους από 15 διεθνείς αθλητές. Πέρασε κάποια δύσκολα χρόνια, όμως έχει επανέλθει. Με την τεχνογνωσία που έχουμε στο μπάσκετ και εφόσον δεν έχουμε εξωαγωνιστικά προβλήματα, διότι είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι, θα μπορέσουμε να διακριθούμε και πάλι».

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Μουγιάκος ανέφερε: «Ελπίζω αυτή η χρονιά να μας απαλλάξει από τα προβλήματα του σήμερα και του χθες, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Ο ΓΣΠ και ο Ατρόμητος βαδίζουν χέρι χέρι, έχοντας στο πλευρό τους, τους Fentagin. O ΓΣΠ με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του προπονητή μας του Αργύρη Πεδουλάκη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αν και αντιμετωπίζει και κάποιες μεγάλες δυσκολίες και έχουμε πάνω μας και κάποια βαρίδια του παρελθόντος. Με ενωτική διάθεση, ενεργητικότητα και με τη συμπαράσταση του Δήμου ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα». Με οπαδική γλώσσα μίλησε η Γωγώ Μουγιάκου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα σας πως τίποτα άλλο από το να σταθείτε δίπλα μας, όπως σταθήκατε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Θέλω τη μαγκιά σας στο γήπεδο και πάντα να είστε κοντά και να αγαπάτε το Περιστέρι, είτε είναι ΓΣΠ είτε Ατρόμητος. Σας παραδέχομαι και είμαι μαζί σας».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved