Πεδουλάκης: «Βγάζει ταλέντα το Περιστέρι»

Πεδουλάκης: «Βγάζει ταλέντα το Περιστέρι»

Για την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του Περιστερίου μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ενώ τόνισε πως η ομάδα του παράγει νέους παίκτες.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ, μίλησε για την ομάδα του Περιστερίου, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεδουλάκη στον Sentra 103,3:

Για την προσπάθεια που καταβάλλει μέσα στο γήπεδο το Περιστέρι :

Είχαμε προετοιμαστεί γι' αυτό το κομμάτι. Συγκεκριμένα από πέρυσι μαζέψαμε κάποια παιδιά αλλά και φέτος, για το πως θα στηθεί η ομάδα, ήταν και στο σκεπτικό μας ότι αν δεν αντέξει αυτό το σύνολο, τουλάχιστον να έχει πίσω κάποια παιδιά που έχουν βλέψεις για το μέλλον. Νομίζω ότι βοηθάει αυτό στο να έχει η ομάδα την αξιοπρέπεια της που είναι πολύ σημαντική για εμένα.

Για την παραγωγή ταλέντων:

Το μέλλον προσωπικά μου αρέσει, είχα πει και παλιότερα σε δηλώσεις μου ότι το Περιστέρι βγάζει νέα παιδιά. Τα περισσότερα βέβαια στην προκειμένη είναι σε μικρότερες ηλικίες. Μαζεύουμε από την Δυτική Αθήνα γιατί θεωρώ ότι μέσα από την ευδαιμονία το Περιστέρι έχει γίνει πιο light. Εμείς διδάσκουμε και στο χέρι τους είναι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να δουλέψουν. Χωρίς συνεργασία δεν γίνεται τίποτα αν θέλεις να κερδίσεις το μέλλον σου.

Για το υλικό της ομάδας ότι ένας παίκτης φεύγει και ένας έρχεται:

Το πιο σημαντικό είναι το αύριο, γιατί όσοι προέρχονται από το Περιστέρι αλλά και αυτοί που δεν προέρχονται θεωρώ ότι και την περσινή αλλά και την φετινή χρονιά έχουν κάνει το καθήκον τους. Ήδη το χρέος έχει μπει σε διαχειρίσημα επίπεδα, από εκεί και πέρα όλα τα άλλα κουράζουν. Όπως είχα πει επειδή είμαστε μόνοι μας δεν υπάρχει ελπίδα το να βλέπεις το αύριο γιατί όλοι έχουν αποτραβηχτεί, ουσιαστικά η ομάδα πάει μόνη της. Η ομάδα έχει τόσο μέλλον αλλά κατά την γνώμη μου δεν θεωρώ ότι θα μπορέσει να κρατηθεί αυτό το κομμάτι τα επόμενα χρόνια.

Για το αν έχει σκεφτεί να φύγει από την ομάδα:

Όχι αυτό δεν είναι δίκαιο για την ομάδα ,τον κόσμο και πάνω απ' όλα για τα νέα παιδιά που ήρθαν και με εμπιστεύτηκαν. Πρέπει να τελειώσει το μάθημα για να φύγει κάποιος .Ήρθαν κάποιοι στο Περιστέρι, γιατί ξέρουν ότι θα κάνουν ένα μάθημα για να βελτιωθούν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά έτσι ξεκρέμαστα και ο καπετάνιος να φύγει. Ίσα-ίσα που πρέπει να φεύγει τελευταίος.

Για την κρίση που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα:

Καταρχήν έχουμε μια γενιά του «`97» και του «`98» που είναι πάρα πολύ καλή. Υπάρχουν δυο με τρία παιδιά που στο μέλλον μπορεί να κάνουν εξαιρετικά πράγματα. Όταν μιλάμε για κρίση εννοούμε ότι η κρίση επηρεάζει και το μπάσκετ. Όχι ότι δεν είχε συμβεί αυτό, αλλά το ελληνικό μπάσκετ έχει πέσει στην κρίση εδώ και κάποια χρόνια. Όταν λέμε οικονομική κρίση εννοούμε τα οικονομικά. Βλέπεις ακόμα ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός την τελευταία πενταετία μαζεύουν και σαρώνουν όλα τα νέα παιδιά ,δεν αλλάζουν εύκολα τους προπονητές τους και έχουν ένα πλάνο που αυτό πριν χρόνια δεν γινόταν.

Για το ντέρμπι Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός την γνώμη του:

Ο Παναθηναϊκός είναι μια μηχανή που ξυρίζει το μυαλό του προπονητή της. Όλα είναι γύρω στο μυαλό και την φιλοσοφία του Ομπράντοβιτς. Προσπαθεί στους παίκτες του να βρει το κίνητρο. Αντίθετα ο Ολυμπιακός θεωρώ ότι οι παράγοντες του και όσοι είναι γύρω από την ομάδα, τα τελευταία χρόνια βγάζουν μια υγεία δείχνει ότι οι παίκτες του είναι ενωμένοι. Πήρε και νέα παιδιά που διαπρέπουν. Χαιρόμαστε για τον Σλούκα, τον Παπανικολάου και όλα αυτά τα παιδιά που παίζουν. Το σημαντικό είναι ότι στηρίζουν οι ίδιοι τον Ολυμπιακό και αναφέρομαι στα νεαρά παιδιά, γιατί οι ξένοι δεν είναι στο επίπεδο που ήταν κάποτε. Θεωρώ ότι κάνει μια καινούρια προσπάθεια και θα είναι πιο ομάδα, άλλωστε αυτό το απέδειξε και στον πρώτο γύρο μέσα στο Ο.Α.Κ.Α.

Για τα ελληνικά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό μπάσκετ:

Χαίρει μεγάλου σεβασμού οι δυο προπονητές για τους παίκτες τους αλλά και όχι μόνο. Οποία ομάδα κληρώνεται με ελληνική ομάδα είναι μεγάλο υπόθεση. Το ελληνικό μπάσκετ έχει την δικιά του φιλοσοφία την δικιά του κουλτούρα που στηρίζεται στην τακτική και στο μυαλό αλλά και στην δύναμη. Σαν χώρα πλέον έχουμε ταυτότητα .



Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved