Κουφός: «Υπερβάλαμε εαυτόν»

Κουφός: «Υπερβάλαμε εαυτόν»

Αγωνιστική υπέρβαση έκαναν οι παίκτες του ΑΓΟΡ, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της Καβάλας, εντός έδρας.

Οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν επειδή δεν κατάφεραν να βάλουν τα μεγάλα σουτ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προπονητής τους, Στέργιος Κουφός, στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την Καβάλα και την αναγνώρισή της από τους φιλάθλους: «Να καλωσορίσω το Δημήτρη και την Καβάλα στην πόλη μας. Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στην ομάδα της Καβάλας, παρότι η δική μας ομάδα πληγώθηκε, λέει πάρα πολλά πράγματα. Πέραν του αγωνιστικού κομματιού, το ήθος του κόσμου να αναγνωρίζει κάποια πράγματα είναι πολύ σημαντικό, καθώς και η φιλοξενία που είχαμε δεχθεί στη Καβάλα ήταν παρόμοια. Πολλά συγχαρητήρια στο Δημήτρη για την περσινή πορεία, αλλά και για τη φετινή εικόνα».

Για το «κλειδί» της νίκης της Καβάλας: «Το ότι η Καβάλα ήρθε με λιγότερους παίκτες είναι και το… μυστικό, καθώς ήταν συνειδητοποιημένοι στο ρόλο που έχουν μέσα στην ομάδα. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, αλλά στη συνέχεια αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη της ζώνης, γιατί μας έκοψε στα δύο αναφορικά με τη διάθεση που έχουμε να ανοίξουμε το ρυθμό και να πάμε όπως μας αρέσει, δηλαδή να τρέξουμε, να σουτάρουμε, να πάμε στα επιθετικά ριμπάουντ».

Για τα στατιστικά του αγώνα: «Πρόκειται για ένα τυπικό παιχνίδι στην έδρα μας. Έχουμε περισσότερα κλεψίματα σε σχέση με την Καβάλα, έχουμε πολύ λιγότερα λάθη, αλλά χάσαμε. Χάσαμε γιατί χωρίς μεγάλους παίκτες, χωρίς μεγάλα σουτ στις κρίσιμες στιγμές, υπάρχει πρόβλημα σε καθοριστικά σημεία. Παρ’ όλα αυτά υπερβάλαμε εαυτόν, γυρίσαμε το ματς, αλλά κάναμε ένα λάθος κι έτσι τελείωσε το παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια τα κρίνουν, ακόμα και στις νίκες μας, κάποια μεγάλα σουτ. Η Καβάλα το είχε αυτό στο παιχνίδι και μάλιστα τα δύο ήταν κομβικής σημασίας».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΑΓΟΡ: «Ο τρόπος που παίζει η ομάδα έχει ως κομβικό σημείο τις περιστροφές του Πέτγουεϊ και του Ράιτ, για να μπορεί να βρει χώρο ο Κρίστμας. Σήμερα (05/02) είχαμε το πρόβλημα με τον Πέτγουεϊ κι ελπίζω να μας βοηθήσει την ερχόμενη εβδομάδα».

Για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο Ρέθυμνο: «Θέλω να τονίσω πως είχαμε ένα περίεργο 15ανθήμερο, τους στιλ «θα πάω στην Ευρωλίγκα», «θα με ζητήσει μια ομάδα», «θα μείνει ο ξένος», «θα φύγει»… Αυτά δεν είναι το κατά πόσο επηρεάζει τον κάθε παίκτη, εγώ λέω ότι δεν τον επηρεάζει καθόλου και ότι σήμερα (05/02) χάσαμε γιατί δεν βάλαμε ένα μεγάλο σουτ. Είναι ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας. Εμένα η ομάδα μού άρεσε γιατί στο τέλος υπερέβαλε εαυτόν και προσπάθησε να γυρίσει το ματς. Κατά μία έννοια, το ότι μας δόθηκε ένα σουτ για να κερδίσουμε με γεμίζει ικανοποίηση για την προσπάθεια των παιδιών».

Για τη συνέχεια: «Σκύβουμε το κεφάλι, εύχομαι αυτό το παιχνίδι να μας κάνει πιο ταπεινούς και να προχωρήσουμε στα άλλα παιχνίδια με τον ίδιο ζήλο και θυσία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Τελικά, αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, το να βγάζει τον εαυτό σου από την ομάδα, το να προσφέρεις μόνο για την ομάδα, για να μπορείς διά μέσου της ομάδας να πετύχεις την προσωπική σου διάκριση».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved