Πρίφτης: «Βελτιωνόμαστε σταδιακά»

Πρίφτης: «Βελτιωνόμαστε σταδιακά»

Η Καβάλα κατάφερε σχετικά εύκολα να επικρατήσει του Αμαρουσίου την αγωνιστική που μας πέρασε, με τον Δημήτρη Πρίφτη να τονίζει πως η ομάδα βελτιώνεται σταδιακά.

O τεχνικός της ομάδας της καβάλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Sentra Fm 103.3», τόνισε αναλυτικά…

Για το ποσοστό 15/21 τρίποντα που είχε η ομάδα του στο ματς με το Μαρούσι: «Σκεφτείτε ότι τα 2/21 ήταν και πίσω από τη σέντρα. Ήταν τα λεγόμενα σουτ του Σλούκα! Ήμασταν σε καλή μέρα, είναι γνωστό ότι εμείς στηριζόμαστε στο παιχνίδι μέσα από το «pick n' roll» και στο τρίποντο. Το Μαρούσι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε δυνάμεις και έγινε. Αυτό συμβαίνει. Το σουτ είναι, λίγο τζόγος. Πότε μπαίνουν πότε δεν μπαίνουν. Αυτό είναι το παιχνίδι μας καλώς ή κακώς. Όταν τα βάζουμε φαινόμαστε καλή ομάδα».

Αν επέστρεψε το καλό κλίμα στην ομάδα από μια περίοδο με εξωτερικά προβλήματα: «Γίνεται μια προσπάθεια να τα καλύψουμε όλα αυτά και από την ομάδα και εμείς να είμαστε λίγο πιο συνειδητοποιημένοι. Γιατί εκεί γύρω στον Νοέμβριο-Δεκέμβριο περάσαμε μία κρίση. Κάναμε κάποιες πολύ κακές εμφανίσεις και ο λόγος ήταν και γατί δεν προπονούμασταν όπως θα έπρεπε και γιατί το μυαλό μας το είχαμε αλλού. Πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε τώρα σταδιακά, έχουμε λίγο συνειδητοποιήσει ποια είναι η κατάσταση, ζούμε με τα προβλήματά μας. Τώρα και το πρόγραμμα ήταν και λίγο πιο ευνοϊκό, κάναμε κάποιες νίκες. Είμαστε κάπως καλύτερα».



Για τα σκαμπανεβάσματα στην φετινή πορεία: «Αν κάποιος δει τα αποτελέσματά μας θα πει ότι είμαστε λίγο τρελοί και ίσως και να είμαστε. Γιατί έχουμε κάνει καλές νίκες, έχουμε κάνει και πολύ βαριές ήττες. Οι λόγοι είναι ευρύτεροι, τους ξέρουμε πιο πολύ εμείς, παρά οι υπόλοιποι μπορούν να τους συνειδητοποιήσουν οι άλλοι. Αλλα δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες, αναμφίβολα έχουμε ευθύνη για αυτές τις κακές εμφανίσεις που έχουμε κάνει σε μερικά εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τη δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό ότι «δεν κοιτάμε πιο πάνω, αν δεν μας κοιτάξει αυτό»: «Δεν το πολυκοιτάμε που είμαστε (σ.σ. εννοεί στην βαθμολογία). Ξέρουμε ότι είμαστε κάπου εκεί (σ.σ. στην 5η θέση). Να πω την αλήθεια μέσα μας δεν λέμε να σωθούμε, θα θέλαμε, αν καταφέρουμε, να είμαστε στην 8άδα, παρότι έχουμε το ντισαβαντάζ των μεγάλων διαφορών σε κάποια παιχνίδια με κάποιες ομάδες, όπως και με το Ρέθυμνο τώρα έχουμε τρεις πόντους διαφορά. Γενικά με τις διαφορές θα παιχτεί αυτό για το αν θα είμαστε στην 8άδα. Αυτός είναι ο κρυφός μας στόχος, εντάξει δεν είναι και αυτοσκοπός. Είμαστε προσγειωμένοι, αυτό που λέω τώρα είναι υπομονή μέχρι το τέλος και ανυπομονησία να τελειώνουμε».

Για την απόδοση του Καραποστόλου φέτος και γενικότερα για την καλή απόδοση παικτών που βρίσκονται σε προχωρημένη αθλητικά ηλικία: «Όλη αυτή η κρίση δίνει βήμα στους πιο νέους, ίσως και στους πιο ηλικιωμένους, που ίσως αδικήθηκαν ή αδίκησαν οι ίδιοι τον εαυτό τους να αναδείξουν κάποια καλά στοιχεία που έχουν. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Σωτήρη. Εγώ έχω μια ιδιαίτερη σχέση και επαφή με αυτά τα 4-5 ελληνόπουλα που έχω στην Καβάλα. Ουσιαστικά αυτά τα παιδιά κρατούν την ομάδα, στα προβλήματά της. Καραποστόλου, Σίμτσακ, Αγγελόπουλος και ο πιτσιρικάς ο Γεωργάκης».

Για το αν γνωρίζει ως μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής που είναι, αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενδιαφέρεται για τέτοιους παίκτες: «Είναι λίγο πρόωρο βέβαια. Το σωστό θα είναι να γυρίσει σελίδα η Εθνική και να κοιτάει την επόμενη μέρα και όχι την προηγούμενη. Βέβαια οι ανάγκες που γεννιούνται από προβλήματα που μπορούν να προκύψουν όπως πέρσι με κάποιες απουσίες και στραφήκαμε σε κάποια παιδιά, ενώ είχαμε Μάντζαρη, Σλούκα, καλέσαμε κάποια νέα παιδιά, ο Παπανικολάου βρήκε ενεργό ρόλο στην 5άδα της Εθνικής. Και είδατε ότι στραφήκαμε στη λύση του Ξανθόπουλου, του Χαραλαμπίδη, του Καλαμπόκη πρόπερσι επί Καζλάουσκας που τον καλέσαμε. Νομίζω ότι στο πλαίσιο της αξιολόγησης που πρέπει να γίνεται με κριτήρια αξιοκρατικά εκεί πρέπει να βάλεις και το στοιχείο της επόμενης μέρας που πρέπει να προηγηθεί από το στοιχείο της προηγούμενης. Και ίσως κάποια στιγμή κάποιοι παίκτες να είναι καλύτεροι από κάποιους νέους, αλλά θα πρέπει να δούμε και την προοπτική. Είναι λίγο δύσκολη η επιλογή των παικτών στην Εθνική, δεν είναι τόσο απλή όσο ακούγεται. Είναι ένας συγκερασμός πραγμάτων».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved