Το... κυρίως πιάτο της 16ης αγωνιστικής της Α1

Το... κυρίως πιάτο της 16ης αγωνιστικής της Α1

Σήμερα (29/01) διεξάγεται ο κύριος όγκος των αναμετρήσεων της 16ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα ανοίγει στις 12.30!

Στο «Δημήτρης Κραχτίδης» ο νεοφώτιστος ΚΑΟΔ υποδέχεται το μεσημέρι (12.30) τον Κολοσσό Ρόδου και θέλει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα του στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, μία εβδομάδα πριν. Οι νησιώτες, βέβαια, δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν βαθμούς στη Δράμα. Έχουν υποστεί μόλις μία ήττα μακριά από το Βενετόκλειο, στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, σε εφτά αναμετρήσεις τους.

Τη δύναμη της έδρας της θέλει να εκμεταλλευτεί η Καβάλα, ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Αντίπαλός της, στις 16.00, το Μαρούσι. Το συγκρότημα του Νίκου Λινάρδου δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να χαμογελάσει, με τους παίκτες του να είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να φύγουν από το ΔΑΚ Καλαμίτσας με το πρώτο φετινό ροζ φύλλο τους. Η προϊστορία είναι υπέρ του Αμαρουσίου, με πέντε νίκες αντί δύο των «Αργοναυτών».

Στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι του στο κλειστό των Ιλισίων (17.00), ο Ηλυσιακός δεν θέλει να υποστεί νέα ήττα (την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από τον Πανιώνιο). Οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ και με τη στήριξη των φιλάθλων τους ελπίζουν να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλου, «ανασαίνοντας» βαθμολογικά ύστερα από τέσσερα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν χάσει ποτέ από τους Ιλισιώτες στην ιστορία του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ, μετρώντας σερί 7-0. Ωστόσο, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικούς παίκτες του, τους Γκίντενς και Ντούβνιακ.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στο ΣΕΦ, όπου θα παίξουν Ολυμπιακός και ΑΓΟΡ (19.00, ΝΕΤ). Οι Πειραιώτες, έχοντας αφήσει πίσω τους την ήττα τους από τη Γαλατάσαραϊ στο «Αμπντί Ιπεκτσί», θέλουν νίκη και καλή εμφάνιση κόντρα στους φιλόδοξους Κρητικούς, οι οποίοι δεν τους έχουν κερδίσει ποτέ στην ιστορία τους (3-0 ο Ολυμπιακός), αλλά θα παραταχθούν χωρίς άγχος, με στόχο να φανούν ανταγωνιστικοί.

Το σημερινό (29/01) πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Α1:

«Δημήτρης Κραχτίδης» 12.30 ΚΑΟΔ - Κολοσσός Ρόδου (Σχινάς, Αφεντουλίδης, Ανδρικόπουλος)
ΔΑΚ Καλαμίτσας 16.00 Καβάλα - Μαρούσι (Τανατζής, Ψαριανός, Γεωργιάδης)
Ιλισίων 17.00 Ηλυσιακός - ΠΑΟΚ (Χριστοδούλου, Παπαπέτρου, Παναγιώτου)
ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός - ΑΓΟΡ (Φούφης, Ταβουλαρέας, Γ. Πουρσανίδης)



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved