Αλεξανδής: «Με δύο πρόσωπα»

Αλεξανδής: «Με δύο πρόσωπα»

Διπρόσωπος εμφανίστηκε ο Άρης στην εντός έδρας αναμέτρησή του με αντίπαλο τον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν πολύ καλά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με το Βαγγέλη Αλεξανδρή να αναφέρει σχετικά με το πρώτο 20άλεπτο: «Σήμερα (28/01) παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταπληκτικοί, έχοντας διαβάσει αρκετά καλά το παιχνίδι. Είχαμε πολλή ενέργεια στην άμυνα και προσπαθήσαμε να βγάλουμε εκτός ρυθμού τον Πανιώνιο, που εκτελεί με ταχύτητα όλα τα συστήματά του. Τα καταφέραμε, ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση κι έτσι προηγηθήκαμε με διαφορά 10 πόντων στο ημίχρονο».

Για την επανάληψη πρόσθεσε: «Στο δεύτερο πρόσωπο παρουσιαστήκαμε τελείως διαφορετικοί. Δεχθήκαμε 24 πόντους στο πρώτο μέρος και 45 στο δεύτερο. Αυτό έγινε γιατί άλλαξε σε σημαντικό βαθμό η συγκέντρωσή μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο υποπέσαμε σε αρκετά αμυντικά λάθη, δεχθήκαμε έξι τρίποντα κι εκεί γύρισε το παιχνίδι. Επίσης, στο διάστημα αυτό ο Πανιώνιος κόντυνε το σχήμα του, έπαιξε με «τεσσάρι» το Γιάνκοβιτς».

Αναφορικά με την αναποτελεσματικότητα του Άρη στην επίθεση συμπλήρωσε: «Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Χρησιμοποίησα έναν ψηλό για κάποια διαστήματα, αλλά δεν έχουμε προετοιμαστεί να παίζουμε έτσι. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τις αμυντικές αδυναμίες μας και ως ένα βαθμό τα καταφέραμε. Δεν ήμασταν, όμως, αποτελεσματικοί στην επίθεση. Μας έλειπαν οι σκόρερ. Κάποια παιδιά έμειναν σε χαμηλά επίπεδα επιθετικά».

Καλούμενος να σχολιάσει κατά πόσο επηρεάζουν τους παίκτες του οι διπλοί αγώνες, σε Α1 και Eurocup, απάντησε: «Έχουμε περηφάνια και θέλουμε να ανταποκριθούμε στους διπλούς αγώνες με αυτό το ρόστερ. Δεν έχουμε εγκαταλείψει την προσπάθεια, άσχετα από την τύχη και την έλλειψη εμπειρίας σε παιχνίδια που κρίθηκαν στο τέλος. Τα δύο παιχνίδια είναι βαρύ φορτίο και τα ταξίδια κουραστικά. Μεσολάβησαν και κάποιες απώλειες, με αποτέλεσμα να χάσουμε τη δυναμικότητα που είχαμε πριν από λίγο καιρό. Για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που υπάρχουν».

Κλείνοντας, παραδέχθηκε τους υψηλούς στόχους των Θεσσαλονικιών στο φετινό πρωτάθλημα: «Δεν θέλαμε αυτή την ήττα, γιατί θέλουμε να βρεθούμε ψηλά στη βαθμολογία, για να διεκδικήσουμε κάτι».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved