Χάθηκε η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό

Χάθηκε η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα του στο «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης από τη Γαλατάσαραϊ.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται ήδη στο 0-2 στο Top 16 της Ευρωλίγκας και η υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ έχει αρχίσει να δυσκολεύει. Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναμέτρηση της 1ης Φεβρουαρίου με την Εφές Αναντόλου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, έχει αποκτήσει χαρακτήρα «ζωής ή θανάτου» για τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, καθώς ένα ενδεχόμενο 0-3 θα τους φέρει προ των πυλών του αποκλεισμού.

Ο Σέρβος τεχνικός, πάντως, δεν χάνει την πίστη του κι αυτό που τόνισε στους παίκτες του μετά την ήττα από τη Γαλατά είναι πως πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν στις τέσσερις αναμετρήσεις που ακολουθούν. Από την άλλη, βέβαια, στο τεχνικό επιτελείο υπάρχει απογοήτευση, καθώς στην Κωνσταντινούπολη χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το «διπλό», το οποίο θα έδινε τεράστιες ελπίδες πρόκρισης στον Ολυμπιακό.

Το δυσάρεστο για τους Πειραιώτες είναι πως σε ακόμα μία κρίσιμη αναμέτρηση έδειξαν να στηρίζονται αποκλειστικά σε 2-3 παίκτες και ειδικά στο Βασίλη Σπανούλη. Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κάιλ Χάινς έδειξαν σε ακόμα έναν αγώνα πως μπορούν να προσφέρουν στο σκοράρισμα, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν σταθερές λύσεις, πόσο μάλλον από τη στιγμή που το τελευταίο διάστημα διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος ο Πέρο Άντιτς. Αναφορικά με τους Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να μπουν στη λογική της φιλοσοφίας και της τακτικής του Σέρβου τεχνικού, κάτι πάντως που θεωρείται πως είναι θέμα χρόνου.

Πλέον, στον Ολυμπιακό στρέφουν το βλέμμα τους στην κυριακάτικη (29/01) εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΑΓΟΡ, για την 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες θα θελήσουν να συνδυάσουν τη νίκη με καλή εμφάνιση, ειδικά μετά τα έντονα παράπονα που είχε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στο Μαρούσι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved