Γκαγκαλούδης: «Ποιος Αγγέλου;»

Γκαγκαλούδης: «Ποιος Αγγέλου;»

Συνέχεια στην κόντρα του με το βοηθό προπονητή του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Αγγέλου, έδωσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Οι δύο άνδρες ήρθαν σε έντονη λογομαχία, μετά το τέλος του αγώνα του Αμαρουσίου με τους Πειραιώτες, στον Άγιο Θωμά, με τον 33χρονο γκαρντ να σχολιάζει στο ραδιοφωνικό αέρα του Sentra FM 103.3, καλούμενος να σχολιάσει τι ακριβώς συνέβη: «Ποιος είναι αυτός; Δεν ξέρω κανένα Αγγέλου. Στο ΝΒΑ ήταν προπονητής αυτός; Α, ναι, ναι, μπράβο τον θυμήθηκα, ήταν αυτός που ήταν στους Κλίπερς ή στους Λέικερς. Στους Λέικερς ήταν αυτός; Στους Λέικερς πρέπει να ήταν. Μάλλον τον θυμήθηκα τώρα. Είχαμε παίξει τότε που ήμουν κι εγώ στους Σικάγο Μπουλς και παίξαμε αντίπαλοι. Σέβομαι την ιστορία του καθένα στην Α1, αλλά όταν δεν σέβονται εμένα, τότε κι εγώ δεν σέβομαι αυτούς. Θα μπορούσε να πει ένα συγγνώμη στο τέλος, αλλά με ενοχλεί το ψέμα». Είπε ακόμα...

Για την έως τώρα πορεία του Αμαρουσίου: «Φέτος έχουμε σπάσει πάρα πολλά αρνητικά ρεκόρ. Δυστυχώς, τα ρεκόρ που έχουμε σπάσει είναι όλα αρνητικά. Το μόνο που δεν πρόκειται να σπάσει είναι ο τσαμπουκάς μας και η μαγκιά μας. Το πάθος που έχουμε, η αγάπη που έχουμε για αυτό που κάνουμε. Έχουμε μαζευτεί εφτά παιδιά, τα οποία δεν είμαστε ο Μακεδονικός 2012. Θα θυμάστε καλά το Μακεδονικό το 2008, που οι παίκτες κοιμόντουσαν στα αυτοκίνητα, μαζί με όλες εκείνες τις ωραίες ιστορίες που ακούγαμε. Εμείς παλεύουμε, δίνουμε την ψυχή μας και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος και συγκινημένος στα τελευταία ματς, γιατί βλέπω στα πρόσωπα όλων μας γιατί πλέον η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για το μέλλον της κατηγορίας και, όμως, όλοι μας βλέπουμε πως έχουμε χάσει τα τελευταία ματς στον πόντο. Είμαστε έμπειρα παιδιά, ξέρεις πως 2-3 παίκτες από εμάς έχουμε παίξει πάνω από 13 χρόνια στην Α1 και δεν νομίζω πως η εθνικότητα του παίκτη ή το πόσα παίρνει κάνει μια ομάδα. Μπορεί να μην έχουμε ξένους, έχουμε όμως Έλληνες. Σίγουρα μας λείπουν οι ξένοι, αυτό είναι διαφορετικό, γιατί εάν η ομάδα είχε δύο ξένους ή και τρεις ακόμα, που επιτρέπεται, θα ήταν διαφορετικά».

Για το εάν το Μαρούσι έχει ελπίδες σωτηρίας: «Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες, το θέμα είναι πρακτικά τι κάνουμε. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που παίζουν σαράντα λεπτά και δεν είμαστε και πιτσιρίκια.. Είναι δύσκολο και δεν ξέρεις πόσο θα αντέξουμε. Δεν σου κρύβω ότι ψάχνω να βρω κάτι και με την πρώτη ευκαιρία να αποχωρήσω. Έχω κουραστεί πάρα πολύ. Οι άνθρωποι που είναι τώρα στη διοίκηση κάνουν μεγάλη προσπάθεια, αλλά τα πράγματα στο μπάσκετ έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Όσο μεγαλώνω λέω κάθε πέρυσι και καλύτερα, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και θέλω να τα πω. Αν νομίζουν κάποιοι ότι όλα είναι καλά στο μπάσκετ, μάλλον χιονίζει σήμερα. Δεν είμαστε ζάμπλουτοι, ζουν οικογένειες από αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να πετιέται στα σκουπίδια ένα άθλημα που έχει χαρίσει τόσες χαρές στον κόσμο. Δεν μπορούν να τσακώνονται για να κόψουν μια πίτα και να μην μπορούν να τη μοιράσουν. Δεν έχουμε τους μεγαλομετόχους για να σώσουν την ομάδα και πιστέψτε με πως εάν η ομάδα ήταν από επαρχία θα είχε σωθεί. Ο πρόεδρός μας κάνει τεράστια προσπάθεια».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Νομίζω πως φέτος το πρωτάθλημα, εάν συνεχιστεί με αυτόν το ρυθμό, θα το κατακτήσει ο Παναθηναϊκός πάρα πολύ εύκολα. Βλέποντας και τις δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλύτερος. Ο Ολυμπιακός έχει τα γνωστά προβλήματα, κατά τη δική μου άποψη. Οι αλλαγές των παικτών κάθε χρόνο δεν του κάνουν καλό. Ενώ έχει έναν τεράστιο προπονητή, «μανούλα» στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό του δημιουργεί μεγάλο πλήγμα. Στον Παναθηναϊκό βλέπουμε πως οι αλλαγές που κάνει είναι το πολύ τρεις, ενώ στον Ολυμπιακό κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αν εξαιρέσεις τους δύο μεγάλους, οι υπόλοιπες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι».



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved