Αλεξανδρής: «Νιώθουμε μόνοι»

Αλεξανδρής: «Νιώθουμε μόνοι»

Συνέντευξη Τύπου για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ντόνετσκ παραχώρησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, αλλά το μυαλό του μόνο στο Eurocup δεν ήταν.

Οι Θεσσαλονικείς παίζουν την Τρίτη (24/01) στην Ουκρανία, για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, αλλά το μυαλό του Μακεδόνα τεχνικού απασχολείται από τα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα και όχι από το πώς θα την παρατάξει, για να φύγει με το «διπλό». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αυτό που εισπράττουν είναι αδιαφορία. «Η παρέα μας είναι πλέον η μοναξιά μας», επεσήμανε.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Θα ξεκινήσω διαφορετικά. Φέτος ήρθα εδώ συναισθανόμενος την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, με πολύ μεγάλη διάθεση συμμετοχής σε όποιο πρόβλημα υπάρχει και με μια τάση ενότητας που πάντοτε είχα στη ζωή μου, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να βρούμε λύσεις για να πάρει ο Άρης το δρόμο του για εκεί που ανήκει. Ψηλά.

Τη συγκεκριμένη στιγμή που μιλάμε δεν έχω το μυαλό μου ούτε στην Ντόνετσκ ούτε σε καμία άλλη ομάδα, ούτε σε τίποτα άλλο, παρά μόνο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ από την αρχή της χρονιάς, τα οποία δεν βγαίνουν επ’ ουδενί προς τα έξω. Τα αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια, με πολύ μεγάλη διάθεση να τα επιλύσουμε, για να δούμε τον Άρη και πάλι ψηλά. Σε όλη αυτή την περίοδο, αυτό που μας κράτησε σαν ομάδα ήταν η αγάπη του κόσμου και η αγάπη η δική μου, την οποία μπορούσα να μεταφέρω στους παίκτες, για το άθλημα το οποίο χρίζει -θα έλεγα- εγχείρησης! Έχουμε πιάσει πάτο! Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, είμαι πολύ φορτισμένος και ειδικά από το χθεσινό (21/01) παιχνίδι και μετά, γιατί εδώ και δέκα ημέρες η ομάδα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε να λειτουργεί».

Ξέρω και τα προβλήματα που υπάρχουν... Έχουμε πιάσει Ιανουάριο, είναι η αρχή του δεύτερου γύρου και τα παιδιά δεν έχουν πληρωθεί ένα μισθό. Γιατί να μιλήσουμε τώρα; Για ποιο πρόβλημα; Εδώ σήμερα (22/01) ήρθαμε να κάνουμε προπόνηση και κάποιοι παίκτες έχουν αργήσει χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχει κανένας στο γήπεδο από πλευράς διοίκησης. Κανένας! Νιώθουμε μόνοι. Η παρέα μας είναι πλέον η μοναξιά μας και επιπλέον δεν έχει έρθει ο γυμναστής... Κι αυτό δείχνει κάτι. Μπορεί να του έτυχε κάτι, δεν ειδοποίησε εμένα, αλλά τον Βασίλη Βουρτζούμη. Δεν έχει έρθει ο Δημήτρης Ελευθεριάδης να δέσει τους παίκτες να κάνουν προπόνηση. Τι να μιλάμε τώρα; Η αδιαφορία που υπάρχει προς αυτό το τμήμα, αυτά τα παιδιά, έχει αντίκτυπο.

Αυτό εισέπραξα τις τελευταίες δέκα ημέρες από τους παίκτες, να μην έχουν διάθεση να προπονηθούν, να μην είναι συγκεντρωμένοι. Δεν μπορώ να επιβάλλω με το ζόρι να κάνουν αυτά που πρέπει. Για αυτό και έχουμε χάσει τα επτά παιχνίδια στο τέλος, αν και τα περισσότερα ήταν εκτός έδρας. Κάποια από αυτά θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει. Γιατί τι είναι τα τελευταία λεπτά; Συγκέντρωση, καρδιά και μυαλό. Αυτά απουσιάζουν. Δεν υπάρχει διάθεση και είμαι πολύ προβληματισμένος. Τα σωματεία, αν δεν λύσουν τα εσωτερικά προβλήματά τους, δεν μπορούν να προχωρήσουν.

Υπάρχει πρόβλημα όχι μεγάλο, αλλά αξεπέραστο. Εδώ τα προβλήματα τα αντιμετωπίζουμε σαν Αρειανοί πρώτα και με μεγάλη αξιοπρέπεια. Έχουμε μείνει με αυτή την κατάσταση. Μου έχουν χρεώσει αυτή τη στιγμή ένα σωματείο να το διαχειριστώ μόνος μου. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Μπορώ ως ένα σημείο να πείσω κάποιους να βάλουν τα προβλήματα στην άκρη και να αγωνιστούν κανονικά, αλλά δεν μπορώ εγώ προσωπικά να δώσω λύση. Αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα και στο κομμάτι το εξωαγωνιστικό, αλλά τι θα κάνουμε; Τους ντεντέκτιβ; Υπάρχουν προβλήματα και αυτά έχουν αντίκτυπο στο αγωνιστικό κομμάτι. Αν δεν βρεθούν σε αυτά λύση, δυστυχώς αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε φέτος με τόσα όνειρα μένει πίσω και είναι άδικο και για την ομάδα και για το μπάσκετ, γιατί μόνο αυτή η ομάδα μπορεί να αλλάξει τα δρώμενα στο μπάσκετ, γιατί έχει ιστορία, δυναμική, κόσμο και ανθρώπους που αγαπούν αυτό το τμήμα».



Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved