Πλήρης για το «διπλό» ο Άρης

Πλήρης για το «διπλό» ο Άρης

Με όλα τα μέλη να ακολουθούν κανονικά την αποστολή αναχώρησε, αεροπορικώς, η αποστολή του Άρη για τη Ρόδο.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται αύριο (21/01, 13.30) να αντιμετωπίσουν τον πανίσχυρο στην έδρα του Κολοσσό, για την 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας τη δυσκολία της αποστολής τους αλλά και αισιοδοξώντας για μια καλή εμφάνιση. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή ολοκλήρωσε σήμερα (20/01) την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο. Οι «κίτρινοι», χωρίς άγχος, θα προσπαθήσουν να φύγουν με το «διπλό» από το Βενετόκλειο, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα τους από τον Παναθηναϊκό.

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό, αλλά και την κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια μίλησε στο Άρης FM 92.8 ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή, Θωμάς Κωστόπουλος: «Από τραυματισμούς είμαστε καλά. Έχουμε μόνο να διαχειριστούμε την κούραση. Είναι πολλά τα παιχνίδια και μάλιστα με δύσκολους αντιπάλους. Έχουμε συνεχόμενα και πολύ δύσκολα παιχνίδια, ενώ έχουμε και τα ταξίδια. Η διαχείριση αυτών των παιχνιδιών είναι ιδιαίτερη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι». Είπε ακόμα…

Για τον Κολοσσό Ρόδου: «Ο Κολοσσός κράτησε ένα κορμό από πέρυσι και στον πρώτο γύρο, στο μεταξύ μας παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε ότι δεν είχαμε ολοκληρωμένο ρόστερ. Κάνει νίκες, γιατί έχει συνοχή. Προερχόμαστε και οι δύο από άσχημες ήττες. Ο Πανιώνιος έπαιξε πάρα πολύ καλά και τους ανάγκασε να αλλάξουν το παιχνίδι τους».

Για τον τρόπο που θα παραταχθούν στο Βενετόκλειο: «Θα προσπαθήσουμε να τους κόψουμε το παιχνίδι που τους αρέσει όσο περισσότερο μπορούμε, για να καταφέρουμε να τους πάμε σε ένα άλλο παιχνίδι που θα τους δυσκολέψει. Θέλουμε να κρατήσουμε στο παιχνίδι το ρυθμό που θέλουμε εμείς και να διαχειριστούμε σωστά οποιαδήποτε διαφορά υπάρξει. Πρέπει οτιδήποτε χτίζουμε να το κρατάμε και να το διαχειριζόμαστε καλύτερα».

Για τον παίκτη που θεωρεί επικίνδυνο από πλευράς Ροδιτών: «Ο Άγγελος Τσάμης είναι παίκτης «κλειδί». Είναι από τους πιο σταθερούς σκόρερ. Από εκεί και πέρα, ψάχνουν πόντους από άλλους παίκτες. Γενικά, είναι ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους αιφνιδιασμούς και την ταχύτητα. Θέλουν να τρέξουν και όταν υπάρχουν κλειστές άμυνες ψάχνουν τους παίκτες στα τρίποντα».



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved