Τα βρήκαν για το ΣΕΦ

Τα βρήκαν για το ΣΕΦ

Την παράλληλη χρησιμοποίηση του ΣΕΦ το μήνα Φεβρουάριο συμφώνησαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του ΣΕΓΑΣ.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν σήμερα (16/01) σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας και συμφώνησαν στο πλάνο στο οποίο θα κινηθούν, ώστε να διευκολυνθούν αμφότερες στη συγκατοίκησή τους στο στάδιο. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο χρησιμοποίησής του, ενώ αποφασίστηκε να γίνει και νέα σύσκεψη αύριο (17/01), ώστε να συντονιστούν οι αναγκαίες εργασίες μεταλλαγής του μπασκετικού γηπέδου σε χώρο τέλεσης αγώνων στίβου.

Η ανακοίνωση: «Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, επιδεικνύοντας αίσθημα ευθύνης, ΣΕΓΑΣ και ΚΑΕ Ολυμπιακός συμφώνησαν σήμερα (Δευτέρα 16/01) σε κοινά αποδεκτή λύση για τη χρήση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας τον Φεβρουάριο, προκειμένου να στεγάσει και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του κλειστού στίβου, παράλληλα με εκείνες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.  Ειδικότερα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με πρωτοβουλία και υπό την προεδρία του συντονιστή διευθυντή Θανάση Τερζή, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού (κ.κ. Χρήστος Σταυρόπουλος, Νίκος Λεπενιώτης, Μίλαν Τόμιτς) και οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ (Παναγιώτης Δημάκος, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος), συμφώνησαν στις ημερομηνίες διεξαγωγής:

-Της Ημερίδας Κλειστού Στίβου το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
-Του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου την Τρίτη και Τετάρτη 21 και 22 Φεβρουαρίου.

Ας σημειωθεί ότι -σε πνεύμα fair paly και προκειμένου οι δύο πλευρές να παράσχουν αμοιβαίες διευκολύνσεις- αποδέχτηκαν ο μεν ΣΕΓΑΣ να μην πραγματοποιήσει την αρχικά προγραμματισμένη ημερίδα του στις 15 Φεβρουαρίου και να μεταθέσει κατά τι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η δε ΚΑΕ Ολυμπιακός να πραγματοποιήσει ορισμένες προπονήσεις της ομάδας, ενόψει αγώνων πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Ευρωλίγκας, στο προπονητήριο του ΣΕΦ.

Αξιολογήθηκαν δε απολύτως, το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, για να μην πληγεί στο παραμικρό ενόψει των σημαντικών υποχρεώσεών της, σε όλες τις διοργανώσεις, όπως άλλωστε και όλες οι ανειλημμένες υποχρεώσεις του σταδίου. Μάλιστα, με τη διαμεσολάβηση των επιτελών του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα  έχει τη δυνατότητα χρήσης και άλλου κλειστού γηπέδου με όλες τις αναγκαίες παροχές και διευκολύνσεις, για τις προπονήσεις του, στις 19, 20, 23 και 24 Φεβρουαρίου.

Υπογραμμίζεται ότι η απομάκρυνση του παρκέ, η τοποθέτηση των περιφερειακών διαδρομών, του ταρτάν και όλων των αναγκαίων υλικών και οργάνων για τις ανάγκες του στίβου και το αντίστροφο (η μεταλλαγή σε μπασκετικό γήπεδο) θα απαιτούν κάθε φορά συνεχή εργασία 40 ωρών, την οποία εγγυάται η τεχνογνωσία του ΣΕΦ. Για το συντονισμό όλων των αναγκαίων εργασιών, προκειμένου να τηρηθούν πιστά όλες οι συμφωνηθείσες προθεσμίες (με ακρίβεια ώρας ) ορίστηκε σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων, αύριο (17/01) στο ΣΕΦ».



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved