Αλεξανδρής: «Δεν είναι σωματείο της σειράς ο Άρης»

Αλεξανδρής: «Δεν είναι σωματείο της σειράς ο Άρης»

Ικανοποιημένος από τη στήριξη του κόσμου, αλλά και απογοητευμένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Άρης από τους διαιτητές εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο Μακεδόνας τεχνικός, μιλώντας στο Άρης FM 92.8, αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στο Αλεξάνδρειο στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις αποφάσεις των ρέφερι. «Δεν σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε. Ο Άρης δεν είναι σωματείο της σειράς», εξήγησε, αν και δεσμεύθηκε πως δεν είναι διατεθειμένος να θίξει ξανά στο μέλλον το συγκεκριμένο θέμα. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την ατμόσφαιρα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Το περίμενα εδώ και καιρό. Ήξερα ότι θα συμβεί. Είχα πει στους παίκτες ότι εάν είμαστε όπως πρέπει ο κόσμος θα μας στηρίξει και θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές. Χάρηκα που επιβεβαιώθηκα και, φυσικά, χάρηκαν τα παιδιά. Άλλο να παίζεις χωρίς κόσμο και άλλο με την ατμόσφαιρα που είδαμε το Σάββατο (14/01)».

Για την αγωνιστική άνοδο του Άρη: «Το υποσχεθήκαμε από την αρχή της χρονιάς. Είχα τη χαρά να έχω νέα παιδιά και να τα εκπαιδεύσω σαν δάσκαλος. Στο γήπεδο δουλεύουν και οι ίδιοι πάρα πολύ σκληρά και είναι λογικό να έχουν πρόοδο. Βέβαια, δεν έχουν τη σχετική εμπειρία ώστε καλύψουμε τις αδυναμίες μας σε ορισμένα παιχνίδια. Έτσι, όμως, κερδίζεται η εμπειρία. Στο μέλλον και αν μείνουν στο σωματείο έχουμε την ελπίδα ότι θα κερδίζουμε και αυτά τα παιχνίδια».

Για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Και ο πιο αδαής καταλαβαίνει τι συμβαίνει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είχαμε δέκα φάουλ και ο Παναθηναϊκός δύο. Δεν είναι δικό μου θέμα να διαμαρτύρομαι συνεχώς και για αυτό μετά δεν τοποθετήθηκα για τη διαιτησία. Είναι υποχρέωση άλλων να προστατεύουν την ομάδα. Από ένα σημείο και μετά είπα ότι δεν θα μιλήσω ποτέ ξανά για τη διαιτησία και αυτό θα κάνω. Δεν σέβονται την προσπάθεια που κάνουμε. Ο Άρης δεν είναι σωματείο της σειράς. Είναι  μεγάλη ομάδα με φιλοδοξίες που θα τις δείξει ακόμα πιο πολύ στο μέλλον».

Για το παιχνίδι με την Κίμκι, στην πρεμιέρα του Last 16 του Eurocup: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που ξαναφέρνουμε μεγάλες ομάδες στο Παλέ και τη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης έχει βαρύ όνομα και το καταλαβαίνουμε όλοι στα ταξίδια που κάνουμε. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μεγάλες ομάδες. H Κίμκι έχει μεγάλο προϋπολογισμό, ενώ πρόσφατα πήρε το Ζελαμπάλ. Το γεγονός ότι έρχεται σήμερα (16/01) με τσάρτερ για να μην κουραστούν οι παίκτες δείχνει το σεβασμό της απέναντι στον Άρη. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση. Αν τα καταφέρουμε και κερδίσουμε, έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Από μόνο του αυτό είναι ένα κίνητρο για όλους μας».

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Άρης: «Ένα στοιχείο που τονίζουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι νέα παιδιά, και κάποιες φορές παίρνουν εντολές που δεν ξέρουν το λόγο εξαιτίας της απειρίας τους. Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία που τονίζουμε κάθε φορά. Δείχνουμε την ανάλογη υπομονή και στήριξη σε όλα τα παιδιά».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη: «Η ομάδα τον τελευταίο καιρό έχει κάποια προβλήματα που δεν πρέπει να τα αναπαράγουμε, γιατί πρέπει να βγάζουμε μια υγιή εικόνα. Αυτή πρέπει να μεγεθυνθεί κι αυτό θα γίνει φυσικά με τα αποτελέσματα. Παρόλο που έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα δεν έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved