Ιτούδης: «Δύσκολο παιχνίδι με Άρη»

Ιτούδης: «Δύσκολο παιχνίδι με Άρη»

Στην ακτινογραφία του Άρη, αυριανού (14/01) αντίπαλου του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1, προχώρησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης εξήγησε πως περιμένουν δύσκολη αποστολή στο Αλεξάνδρειο κόντρα στους Θεσσαλονικείς, τους οποίους σέβονται, και στόχους τους είναι να επιβάλουν το ρυθμό τους προκειμένου να καταφέρουν να φθάσουν στην κατάκτηση της δωδέκατης φετινής νίκης τους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το παιχνίδι με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Άρης δείχνει τον τελευταίο καιρό ότι έχει βρει την ομοιογένειά του, κάτι που δεν είχε συμβεί στον πρώτο μεταξύ μας αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τότε ήταν μια ομάδα που ακόμη φτιαχνόταν, έγιναν προσθαφαιρέσεις, καθώς έφυγε ο Όλιβερ και προστέθηκε ο Μπόγρης. Η ομοιογένειά του πλέον βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο και στην έδρα του και ιδιαίτερα σε παιχνίδια όπως το μεταξύ μας έχει πάντα και τη βοήθεια του κόσμου και είναι δύσκολο να νικήσεις εκεί. Προέρχεται από νίκη επί του Περιστερίου, δυσκόλεψε πολύ τον Ολυμπιακό, όταν και έχασε στο τελευταίο σουτ».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, για να δώσουμε εμείς το ρυθμό που θέλουμε στον αγώνα».

Για το ρόστερ του Άρη: «Ο Τζέιμς και ο Ντέιβις είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες, τόσο στο οργανωτικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι. Αυτοί οι δύο είναι πρωτεύοντες παίκτες στην περιφερειακή γραμμή. Υπάρχουν όμως κι άλλα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο, όπως ο Τσαλδάρης που έχει και σκορ και δημιουργία, είναι έμπειρος και είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε, καθώς ήταν μαζί μας σε μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας. Υπάρχουν ακόμη ο Βεργίνης, με τον οποίο συνεργαστήκαμε αρκετά χρόνια και έχει επίσης δημιουργία και εκτέλεση και ο Κεϊρούς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αθλητικός και καλός στο ανοιχτό γήπεδο.

Στους φόργουορντ βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος έχει δικές του φάσεις και είναι από τους καλύτερους σουτέρ. Είναι ένας ψηλός φόργουορντ που μπορεί να παίξει σε τρεις θέσεις, παίζει περισσότερο στο «4» και στο «3» και εννοείται ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Στους ψηλούς υπάρχουν ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος επίσης ήταν μαζί μας δύο χρόνια και ο Κρούσιτς, που κάνουν παιχνίδι στο low post και έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά αγωνιστικά και ο Μόλντροου, ο οποίος είναι πιο αθλητικός και παίζει και στο «4» και στο «5».

Για τον τρόπο που περιμένουν να παραταχθεί ο Άρης: «Θα χρησιμοποιήσουν ζώνη και κάποια match up κατάσταση. Θα ξαναπώ ότι είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και καθαρό μυαλό… Ο Άρης είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να σεβαστούμε».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved