Καββαδάς: «Αξίζουμε κάτι καλό»

Καββαδάς: «Αξίζουμε κάτι καλό»

Με τον καλύτερο τρόπο κάλυψε ο Βασίλης Καββαδάς την απουσία του Άλεξ Στίβεσον στον τελευταίο αγώνα του Πανιωνίου, με την Καβάλα.

Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πήρε ξαφνικά το μυαλό του… αέρα. Εξάλλου, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ αρκέστηκε να τονίσει: «Μπήκα στο παρκέ χωρίς άγχος και προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου». Είπε ακόμα…

-Βασίλη, πρώτα από όλα πώς νιώθεις από τη μέχρι τώρα παρουσία σου στην Α1, αλλά και από την πολύ καλή εμφάνισή σου κόντρα στην Καβάλα;
«Νομίζω πως όλα στο μπάσκετ κερδίζονται μέσα από την καθημερινή σκληρή προπόνηση και από το πόσο πολύ είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις. Από εκεί και πέρα, εμείς είχαμε κάποιους τραυματισμούς όπως του Μπάρλου και του Στίβεσον ,με αποτέλεσμα να πρέπει όλοι να είμαστε πανέτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα. Καταφέραμε κόντρα στην Καβάλα να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και τελικά να πάρουμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική».

-Πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεις τα πατήματά σου αγωνιζόμενος σε μια ομάδα στην Α1;
«Πιστεύω ότι εξαρτάται από το πόσο συγκεντρωμένος είσαι και από το πόσο έχεις δουλέψει όλη την εβδομάδα. Επίσης, εξαρτάται πώς θα σου πάει και το παιχνίδι».

-Ποιο είναι το δικό σου όνειρο για το μέλλον;
«Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια, ειδικά από την στιγμή που τα πράγματα στο μπάσκετ είναι τόσο δύσκολα και περίεργα. Τα πάντα πιστεύω έρχονται μέσα από τη συνεχόμενη δουλειά και την προσπάθεια. Αυτό θα κάνω κι εγώ και από εκεί και πέρα, αν είναι να έρθει κάτι καλό, καλώς ας έρθει».

-Πού πιστεύεις μπορείτε να φτάσετε με τον Πανιώνιο φέτος;
«Αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος είναι ένα από τα πιο υγιή σωματεία. Ευτυχώς, έχουμε έναν πρόεδρο που ενδιαφέρετε, ένα καλό τεχνικό τιμ και όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Εκτός από κάποιες σημαντικές απώλειες παικτών λόγω τραυματισμών, ευτυχώς δεν έχουμε άλλα προβλήματα. Το θέμα, όμως, είναι συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε και, από εκεί και πέρα, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

-Πόσο σημαντικό είναι για εσένα να δουλεύεις με το Γιώργο Μπαρτζώκα;
«Είναι ένας μεγάλος προπονητής με πολλές εμπειρίες. Είναι καλός άνθρωπος, μας βοηθάει καθημερινά στην προπόνηση και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω μαζί του».

-Πώς είναι να δουλεύεις στον Πανιώνιο, που είναι μια αμιγώς μπασκετική ομάδα;
«Είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλο όνομα και ιστορία. Οι περισσότεροι είμαστε νέοι και πρέπει να καταλάβουμε πού είμαστε και πού παίζουμε. Πρέπει να δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Μας βοηθάει βέβαια πολύ και ο κόσμος, μας αγαπάει και μας στηρίζει και αυτό είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για εμάς».

-Μια ευχή που θα ήθελες να κάνεις για το μέλλον;
«Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία. Επίσης, οι συμπαίκτες μου που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς να γυρίσουν το συντομότερο δυνατόν. Επίσης, να καταφέρουμε κάτι καλό φέτος στο πρωτάθλημα, γιατί πιστεύω ότι το αξίζουμε, καθώς καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τέλος, ελπίζω τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα το συντομότερο».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved