Περπέρογλου: «Να δώσουμε όλοι το 100%»

Περπέρογλου: «Να δώσουμε όλοι το 100%»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Κολοσσό στο «Βενετόκλειο» και προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Άρη και στη συνέχεια για το ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας με τον Στράτο Περπέρογλου να τονίζει πως όλοι πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Ο 28χρονος σμολ φόργουορντ των «πρασίνων», σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» αναφέρθηκε αναλυτικά…

Στην επιστροφή του, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα, τώρα όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν, γύρισα και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Ελπίζω από παιχνίδι σε παιχνίδι να τα πηγαίνω καλύτερα και πιο άνετα και να γίνομαι πιο δυνατός».

Σε αυτό που βίωσε με το πρόβλημά του: «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν είχα καταλάβει πόσο σοβαρό ήταν, αλλά το πιο δύσκολο ήταν να βρεις το κίνητρο να δουλέψεις κάθε μέρα για να μπορέσεις να είσαι όσο γίνεται πιο έτοιμος, όταν ξεπεραστεί το πρόβλημα».

Στο αν πέρασε από το μυαλό ότι υπήρχε περίπτωση να μην ξαναπαίξει μπάσκετ: «Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, αλλά ξέρω ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Πιστεύω ότι έχω μπροστά μου αρκετά χρόνια να παίξω μπάσκετ, αλλά μετά από αυτό που έγινε κατάλαβα ότι υπάρχει και ημερομηνία λήξης. Οπότε, όσα χρόνια μου δώσει ο Θεός να παίξω, θέλω να το ευχαριστηθώ».

Στο παιχνίδι με τον Κολοσσό: «Ο Κολοσσός πολύ καλή ομάδα, παίζει γρήγορο μπάσκετ και προσπαθεί να βγάλει αιφνιδιασμό ακόμη και μετά από καλάθι. Εμείς δεν είμαστε καλοί στο «transition game», αλλά από την άλλη είμαστε καλοί στο πέντε εναντίον πέντε, τους κρατήσαμε χαμηλά και αυτό έπαιξε ρόλο».

Στο Top-16 της Ευρωλίγκας: «Για να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει όλοι να δώσουμε το 100%. Στηριζόμαστε πολύ στην ομαδική δουλειά και από κάποιο σημείο και μετά ανεβάζουμε στροφές. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο και μετά θα πάμε στο Μιλάνο για να κάνουμε μια καλή αρχή. Στον όμιλο που είμαστε όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Ελπίζω να είμαστε δυνατοί για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Στο ρόλο που παίζει στη βελτίωση της ομάδας, η εμπειρία και η προσωπικότητά της: «Πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο η προσωπικότητα. Κάθε χρόνο από κάποια περίοδο και μετά παίζουμε καλύτερα. Στα κρίσιμα παιχνίδια υπάρχει επιπλέον κίνητρο κι όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ωστόσο, παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες και ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς για να τα καταφέρουμε».

Στο ενδεχόμενο να κληθεί και πάλι στην Εθνική: «Όπως είπα, αυτό που προέχει είναι η υγεία μου και από εκεί και πέρα, αν με καλέσει ο προπονητής στην προετοιμασία, θα είναι τιμή για μένα να παίξω σε ένα προολυμπιακό και σε μια Ολυμπιάδα».



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved