Αλεξανδρής: «Εμείς δουλεύουμε με όραμα»

Αλεξανδρής: «Εμείς δουλεύουμε με όραμα»

Ο Άρης έκλεισε με νίκη τον πρώτο γύρου του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να τονίζει πως η ομάδα του δουλεύει με όραμα.

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο το Περιστέρι: «Θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια το Περιστέρι και τον Αργύρη Πεδουλάκη, γιατί ήταν πολύ διαβασμένοι σαν ομάδα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε την απουσία του Ντέιβις που ήταν σημαντική. Θα μας βοηθούσε πάρα πολύ με τον τρόπο που αμυνόταν το Περιστέρι. Είμαι 21 χρόνια προπονητής. Πουθενά δεν δούλεψα τόσο πολύ πάνω σε τακτική, σε όλα τα πλάνα και τους στόχους που πρέπει να έχει μια ομάδα όπως ο Άρης».

Όσον αφορά για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε σήμερα (11/01)  σημείωσε: «Κάναμε μόνο πέντε νίκες. Αν η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη από την αρχή της χρονιάς θα είχε άλλη εικόνα και άλλη θέση. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι ο κόσμος σέβεται την προσπάθεια που κάνουμε και τη στηρίζει και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα έρθει ακόμα περισσότερος. Είναι συγκινητικό που είδα σήμερα τον Χάρη Παπαγεωργίου στις κερκίδες. Σιγά- σιγά θα μαζευτούμε όλοι κοντά στον Άρη. Εμείς δουλεύουμε με όραμα. Αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Είμαι σίγουρος ότι αν βρεθεί λύση στο οικονομικό, η αγουρίδα θα γίνει μέλι.

Καμιά ομάδα με τα ρόστερ που έχουμε δεν είναι καλύτερη από την άλλη, πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Είναι θέμα βραδιάς. Εμείς κάνουμε μια φοβερή προσπάθεια. Παλέψαμε τα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Τα τέσσερα από τα πέντε ήταν εκτός έδρας. Δεν είναι εύκολο να νικήσει εκτός οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε στο σωστό δρόμο αλλά χρειάζεται υπομονή και να βρεθούν λύσεις στα επιμέρους προβλήματα γιατί οι αντοχές όλων φτάνουν σε ένα σημείο. Φυσικά υπομονή υπάρχει αλλά οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους μας».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο κόσμος του Άρη δεν ανταποκρίνεται στα καλέσματα που του γίνονται, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε πως «πολύς κόσμος θέλει να έρθει αλλά ο καθένας για προσωπικό του λόγο έχει μια ένσταση και δεν έρχεται. Αυτά είναι τα μηνύματα που μου δίνει ο κόσμος».



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved