Και η «Linde Hellas LTD» στους 300 του ΠΑΟΚ!

Και η «Linde Hellas LTD» στους 300 του ΠΑΟΚ!

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας με την εταιρία «Linde Hellas LTD», μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης…

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η εταιρία «Linde Hellas LTD», συμμετέχει στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα οι «300 του ΠΑΟΚ», το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά και δίνει την δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ να συνδυάσουν την στήριξή τους προς την ομάδα, με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας…

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εταιρεία Linde Hellas LTD ιδρύθηκε το 1963 και δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο πάνω από 45 χρόνια. Έχει ως κύριο αντικείμενο την παραγωγή, τη διακίνηση και την εμπορία ιατρικών και βιομηχανικών αερίων, ανήκει στον Γερμανικό όμιλο ΤHE LINDE GROUP, o οποίoς είναι πρωτοπόρος, σε παγκόσμια κλίμακα, στην παραγωγή κρυογενικών αερίων (οξυγόνο, άζωτο, αργόν κλπ.) και εξειδικεύεται στον τομέα ειδικών αερίων και εφαρμογών.

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ LINDE

Ο όμιλος «ΤHE LINDE GROUP» φέρει το όνομα του ιδρυτή της, Dr. Carl von Linde, ο οποίος πρώτος ανέπτυξε τη μέθοδο παραγωγής οξυγόνου, αζώτου, αργόν και λοιπών σπάνιων αερίων από το διαχωρισμό υγροποιημένου αέρα. Η μέθοδος αυτή έχει πάρει το όνομά του στη διεθνή βιβλιογραφία (μέθοδος «Linde»). Η LINDE, στον έναν αιώνα της διεθνούς παρουσίας της στον κλάδο των βιομηχανικών αερίων είναι επίσης πρωτοπόρoς στη διαρκή βελτίωση, τόσο των διαδικασιών παραγωγής και της ποιότητας των προϊόντων, όσο και στην ασφάλεια και λειτουργία των παραγωγικών μονάδων. Οι διαρκείς τεχνολογικές βελτιώσεις, οι καινοτομίες στο σχεδιασμό και την κατασκευή του εξοπλισμού και η ενσωμάτωση σύγχρονων συστημάτων αυτόματου ελέγχου και ασφάλειας των εγκαταστάσεων, έχουν καταστήσει την εταιρεία LINDE συνώνυμη με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία - τεχνογνωσία ανάμεσα στις μονάδες διαχωρισμού υγροποιημένου αέρα.

ΜΟΝΑΔΕΣ LINDE ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ

Στον ελληνικό χώρο η Linde Hellas LTD διαθέτει δύο εργοστάσια: στη Σίνδο (ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου) και στη Μάνδρα Αττικής. Το εργοστάσιο της Σίνδου άρχισε να λειτουργεί το 1965. Περιλαμβάνει μονάδα εμφιάλωσης πεπιεσμένων αερίων και μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης ασετυλίνης. Τέλος, το εργοστάσιο της Μάνδρας περιλαμβάνει μονάδες παραγωγής και εμφιάλωσης ασετυλίνης και υδρογόνου, μονάδες εμφιάλωσης οξυγόνου, αζώτου και αργόν, καθώς και μειγμάτων αυτών, μονάδα εμφιάλωσης διοξειδίου του άνθρακα, πρωτοξειδίου του αζώτου και ηλίου και μονάδα παραγωγής Pellets CO2 (ξηρός πάγος). Εκεί λειτουργεί και η νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής υγροποιημένων αερίων, που εγκαινιάσθηκε τον Ιούνιο του 1998, καθώς από το 2010 λειτουργεί καινούργια μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης φαρμακευτικών αερίων. Πέραν αυτών η Linde Hellas LTD έχει μία μονάδα Onsite παραγωγής αερίου οξυγόνου και Αζώτου και υγροποιημένων αερίων στη Χαλυβουργική και μία μονάδα ΕCOVAR παραγωγής αερίου Οξυγόνου στη SOVEL.

ISO ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Linde Hellas LTD έχει βραβευτεί το 2009 με το βραβείο EIGA Company (cat. 3) Safety Award και με το EIGA Golden Safety Award για το εργοστάσιο της Σίνδου. Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας, βάσει του προτύπου ISO 9001, με φορέα πιστοποίησης TUV SUD Management service GmbH. Η Linde Hellas LTD, η οποία είναι άκρως ευαισθητοποιημένη ως προς το περιβάλλον, συμμετέχει με τις εφαρμογές των διαφόρων παραγομένων αερίων άμεσα και έμμεσα στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση καθημερινών εφαρμογών με γνώμονα τον άνθρωπο και την ασφάλεια: επεξεργασία πόσιμου ύδατος, βιολογικός καθαρισμός, αντικατάσταση επιβλαβών χημικών ουσιών π.χ. κατάργηση ορισμένων εντομοκτόνων, χρησιμοποίηση ειδικών αερίων για την ακριβή μέτρηση της ρύπανσης της ατμόσφαιρας, ειδικές εφαρμογές φωτοβολταϊκών, atmofry προστασία τηγανιτού λαδιού, αέρια για χρήση στα τρόφιμα, εφαρμογές συσκευασίας τροφίμων (ΜΑP) και πολλές άλλες εφαρμογές».



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved