Κωνσταντίνου: «Να απολογηθεί ο Βωβός»

Κωνσταντίνου: «Να απολογηθεί ο Βωβός»

Στα προβλήματα που ταλαιπωρούν το Μαρούσι, οικονομικής φύσεως, στάθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα (09/01).

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ των βορείων προαστίων έθεσε υπεύθυνο της δεινής κατάστασης του συλλόγου τον Άρη Βωβό, τον οποίο καλεί να βγει μπροστά και να απολογηθεί, γιατί κάνει κακό στην ομάδα που ο ίδιος δημιούργησε. Αναφέρθηκε επίσης στην υπόθεση του Τζάρεντ Χόμαν, εξαιτίας της οποίας υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. «Είναι ένα αφερέγγυο πρόσωπο που δεν τήρησε αυτό που υποσχέθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε για την κατάσταση στο Μαρούσι: «Είμαι υπερήφανος που έχω δίπλα μου αυτούς τους ανθρώπους. Από τις 12/10/10 μία ομάδα τρελών Αμαρουσιωτών που αγαπάνε αυτή την ομάδα ήρθαμε μετά το χάος που δημιουργήθηκε όλο το καλοκαίρι του 2010. Τότε βρέθηκε ένας πιο τρελός από εμάς, τότε μπήκε μπροστά ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και πήρε τις δυο εγγυητικές για να κατέβει στο πρωτάθλημα το Μαρούσι.

Ο Πατούλης βρήκε χορηγούς για να σταθεί η ομάδα και να ξεκινήσουμε στις 10/11. Παρουσία του κ. Βωβού κάναμε συνέλευση και βγήκε το διοικητικό συμβούλιο για να μπορούμε να υπογράφουμε έγγραφα. Πήγαμε πολύ καλά πέρυσι, γιατί δεν είχαν έρθει ακόμη τα χρέη που είχε δεσμευτεί πως θα πληρώσει ο Άρης Βωβός! Μας είχε ζητήσει να μην τον χρεώσουμε ούτε ένα ευρώ και το πράξαμε. Όμως, φτάσαμε να πληρώσουμε πέρυσι 87.000 ευρώ, που ήταν χρέη της εφορίας του κ. Βωβού. Δώσαμε 12.000 ευρώ για ακάλυπτες επιταγές του Μαρρή, ενώ από τη χορηγία των «Village» που μας έφερε ο κ. Βωβός δεν πήραμε ποτέ χρήματα.

Στήσαμε τη φετινή ομάδα με βάση τα χρήματα του ΟΠΑΠ και των τηλεοπτικών. Τα χρήματα που δώσαμε για τα χρέη του κ. Βωβού μας έλειψαν. Μάλιστα, ο κ. Τζελάλης μας έβγαλε διαταγή πληρωμής για το 2010 ώστε να πάρει τα χρήματά του και μας πήρε τα τελευταία 22.000 ευρώ από ΕΣΑΚΕ και ΟΠΑΠ που είχαμε σκοπό να εξοφλήσουμε υποχρεώσεις. Καλώ τον Άρη Βωβό να έρθει να μιλήσουμε και να μας πει επιτέλους τι μέλλει γενέσθαι με τα χρέη! Όποτε τον έχουμε καλέσει δεν παρουσιάζεται ποτέ! Έχω στη διάθεσή σας τα μηνύματα που του στείλαμε όλο αυτό το διάστημα. Ποτέ δεν εμφανίστηκε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα του Τζάρεντ Χόμαν: «Μας ενημέρωσαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν θέλαμε να πάρουμε ξένους, ότι υπήρχε αποκλεισμός από τη FIBA λόγω Χόμαν. Η FIBA είχε στείλει στις 23 Αυγούστου την απαγόρευση κι εμείς ενημερωθήκαμε τον Οκτώβριο! Μιλήσαμε με το δικηγόρο του Χόμαν, το μάνατζέρ του και με τον ίδιο που μας ζήταγε να εκχωρήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στείλαμε χαρτί στην ΕΟΚ και ξεκαθαρίσαμε ότι μόλις υπογραφούν τα τηλεοπτικά εμείς θα εμφανίσουμε τα χρήματα, αρκεί ο Χόμαν να απευθυνθεί στη FIBA και να αρθεί η απαγόρευση. Αυτός είπε ότι, εφόσον υπογραφούν τα τηλεοπτικά, θα άρει την ποινή...

Ο Χόμαν είπε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν Έλληνα πολίτη. Σας λέω, λοιπόν, ότι ο Τζάρεντ Χόμαν είναι ένα αφερέγγυο πρόσωπο που δεν τήρησε αυτό που υποσχέθηκε. Έτσι αναγκαστήκαμε να στραφούμε σε Έλληνες παίκτες, με τη σύμφωνη γνώμη του Νίκου Λινάρδου και τις προσπάθειες του Ελληνιάδη. Φτάσαμε στο σημείο, έπειτα από οκτώ σερί ήττες, να μιλήσουμε στους παίκτες για το θέμα Χόμαν... Μιλήσαμε στα παιδιά, τους είπαμε ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση και πρέπει να βρεθεί λύση από μέσα. Τους είπαμε πως πρέπει να κάνουν κι αυτοί προσπάθεια για να βοηθήσουν. Τους ζητήσαμε να μειώσουν 50% τις αποδοχές τους για να λυθεί το θέμα. Όλα τα παιδιά προς τιμήν τους δέχθηκαν τη μείωση. Έτσι ο Χόμαν συμφώνησε να πάρει τον πρώτο χρόνο 45.000 από τα οφειλόμενα και 40.000 το δεύτερο.

Τα πρώτα 25.000 ευρώ έπρεπε να του τα δώσουμε μετρητά και τα υπόλοιπα 20.000 ευρώ μέσω εκχώρησης από τα τηλεοπτικά. Τα βρήκαμε, επικοινωνήσαμε με το Χόμαν, το δικηγόρο και το μάνατζέρ του και του ζητήσαμε να τα καταθέσουμε, όμως έπρεπε να βρούμε κοινό πρόσωπο εμπιστοσύνης. Ο Χόμαν μας είπε ξανά ότι δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν Έλληνα παρά μόνο στο Μάικ Μπατίστ! Ήθελε μόνο ο Μάικ να πάρει τα λεφτά, τίποτε άλλο.

Ήρθε ο Μπατίστ στο γραφείο του προέδρου το πρωί της Τετάρτης (04/01), την ημέρα που παίζαμε με τον Άρη. Του δώσαμε τα χρήματα και υπέγραψε μία απόδειξη ότι τα παρέλαβε, την οποία την έχουμε εδώ. Ο Μπατίστ πήρε τα μετρητά, μίλησε με το Χόμαν στο τηλέφωνο και του είπε ότι έχει τα λεφτά, αλλά το έγγραφο που υπέγραψε ανέφερε ότι μέχρι τις 04/01/2012, στις 6 μ.μ., θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών αλλιώς θα πρέπει να δώσει πίσω τα χρήματα. Είχαμε εμπιστοσύνη στον Μπατίστ, είχα μιλήσει με τον κ. Γιαννακόπουλο και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ενώ ήταν ενήμερος και ο Μάνος Παπαδόπουλος. Έως το μεσημέρι της Πέμπτης (05/01) περιμέναμε να πάρουμε την απάντηση. Η ώρα περνούσε, αλλά όποιον κι αν παίρναμε τηλέφωνο δεν απαντούσε κι εκεί αρχίσαμε να ανησυχούμε. Στις 4.30 μ.μ. πήρε τηλέφωνο ο Μπατίστ και ζήτησε από τον Κωνσταντίνου να έρθει στο γήπεδο για να επιστρέψει τα χρήματα! Ο Χόμαν είπε επί λέξει: «Πες ότι έστειλες τα χρήματα, κράτα εσύ 12.500 ευρώ και θα κρατήσω εγώ τα άλλα 12.500! Πάρε τα λεφτά, θα τα μοιραστούμε και μετά θα πω ότι δεν υπογράφω». Βλέπετε ποιο είναι το ποιόν του!

Καλώ τον κ. Βωβό να βγει μπροστά και να απολογηθεί, γιατί κάνει κακό σε αυτή την ομάδα που αυτός δημιούργησε, αλλά είναι λάθος του που την εγκατέλειψε!».



Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved