Κουφός: «Ευδιάκριτη η παραμονή»

Κουφός: «Ευδιάκριτη η παραμονή»

Κομβική νίκη, αναφορικά με την υπόθεση παραμονής του στην κατηγορία, πήρε ο ΑΓΟΡ επί του Άρη.

Οι Κρητικοί επικράτησαν στο «Μελίνα Μερκούρη» των Θεσσαλονικιών, με τον προπονητή τους, Στέργιο Κουφό, να τονίζει πως πλέον η εικόνα της σωτηρίας είναι ευδιάκριτη. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν κομβικό για την ομάδα μας και πλέον η εικόνα της παραμονής στην κατηγορία γίνεται ευδιάκριτη. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και το πείσμα τους».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι ομάδα με ιδιαίτερο ταλέντο στην επίθεση κι αυτό το γνωρίζαμε πριν από το παιχνίδι. Επίσης, ο κόουτς Μανωλόπουλος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη φιλοσοφία μου όλα αυτά τα χρόνια, γεγονός πολύ σημαντικό».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΑΓΟΡ: «Ο τρόπος που αγωνιζόμαστε είναι ξεχωριστός κι αν βρούμε σε αδράνεια τον αντίπαλο, ακόμα και για δύο λεπτά, μπορούμε να σκοτώσουμε οποιαδήποτε άμυνα. Αυτό κάναμε και σήμερα (08/01), καθώς ο Άρης έχασε για λίγο τη συγκέντρωσή του και κατά συνέπεια το παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη»: «Καλωσορίζουμε τον Άρη στην πόλη μας και στο γήπεδό μας. Η ατμόσφαιρα του σημερινού (08/01) παιχνιδιού ήταν πάρα πολύ όμορφη και σίγουρα ο κόσμος ευχαριστήθηκε από το θέαμα που προσέφεραν και οι δύο ομάδες».

Για τα καλά λόγια του Βαγγέλη Αλεξανδρή: «Οι δηλώσεις του κόουτς Αλεξανδρή είναι πάρα πολύ σημαντικές για εμένα. Οι προπονητές της δικής μου γενιάς έχουν γαλουχηθεί με τις επιτυχίες του κ. Αλεξανρή και πραγματικά νιώθω υπερήφανος για τα καλά του λόγια. Συγχαρητήρια στον κόουτς Αλεξανδρή και στο Μανωλόπουλο για την προσπάθεια που κάνουν στον Άρη κι εύχομαι να σημειώσουν αρκετές επιτυχίες στη συνέχεια».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved