Αποστολίδης: «Σκεφτόμαστε τα πλέι οφ»

Αποστολίδης: «Σκεφτόμαστε τα πλέι οφ»

Ο Ηλυσιακός έχει πραγματοποιήσει ένα καλό ξεκίνημα στην Α1 Ανδρών, με τον Γιώργο Αποστολίδη να τονίζει πως στην ομάδα των Ιλισίων έχουν στο μυαλό τους και τα πλέι οφ.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη του Ηλυσιακού επί της Δράμας αλλά και την προσωπική του απόδοση. Αναλυτικά η συνέντευξη…

- Γιώργο, πρώτα απ’ όλα πόσο σημαντική ήταν η νίκη σας επί του ΚΑΟΔ για την συνέχεια του πρωταθλήματος;
«Ήταν ένα δύσκολο ματς και μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς με την Δράμα. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για την πορεία μας στο πρωτάθλημα και ευτυχώς τα καταφέραμε».

- Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το κλειδί για την νίκη σας;
«Νομίζω ότι η συγκέντρωση που είχαμε στα τελευταία λεπτά και οι σωστές αποφάσεις που πήραμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αλλά στην συνέχεια βελτιωθήκαμε και οι επιλογές μας στο τέλος ήταν αυτές που έκαναν την διαφορά».

- Το 2011 έφυγε και το 2012 έρχεται. Ποιοι είναι οι στόχοι σας;
«Το 2011 φεύγει με μια σημαντική νίκη για εμάς. Νομίζω ότι είμαστε κοντά στο να πετύχουμε μια γρήγορη παραμονή και όχι να τρέχουμε στις τελευταίες αγωνιστικές όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι όλοι θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε ορίσει τι μπορεί να είναι αυτό αλλά νομίζω ότι η παρουσία μας στα πλέι οφ θα ήταν ότι καλύτερο».

- Πιστεύεις ότι η απόφαση σου να παίξεις στον Ηλυσιακό ήταν η καλύτερη δυνατή για σένα;
«Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στον ΠΑΟΚ που καταφέραμε να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρωλίγκα, το καλοκαίρι έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Αυτή ήταν να έρθω στον Ηλυσιακό και νομίζω ότι ήταν η σωστή καθώς βρίσκομαι σε μια ομάδα που είναι υγιής και είμαι χαρούμενος γιατί έχω έναν προπονητή που εμπιστεύομαι και πολύ καλούς συμπαίκτες».

- Όλο αυτό το κλίμα σε βοηθάει στην απόδοση σου και ειδικά σε μια τόσο καλή εμφάνιση κόντρα στην Δράμα;
«Νιώθω καλά στην ομάδα και με πιστεύουν. Εγώ προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Η αλήθεια είναι ότι μου βγήκε το παιχνίδι και ήθελα να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Το σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία».

- Τι θα ήθελες να κρατήσεις και τι να πετάξεις από το 2011;
«Σίγουρα θα κρατήσω το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη. Ο πέμπτος τελικός ήταν απίστευτος. Σίγουρα πάντως θέλω να πετάξω και να ξεχάσω τον τραυματισμό του πολύ καλού μου φίλου του Παναγιώτη Βασιλόπουλου και εύχομαι να επιστρέψει γερός και δυνατός το συντομότερο δυνατόν».

- Θα ήθελες να κάνεις έναν απολογισμό;
«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Κάναμε μια καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ και πετύχαμε κάτι σημαντικό. Και τώρα όμως με τον Ηλυσιακό όλα πάνε πολύ καλά καθώς κλείσαμε την χρονιά με μια σημαντική νίκη και βέβαια έχοντας όλοι υγεία».

- Τέλος ποια θα ήταν η ευχή που θα έκανες για το 2012;
«Η ευχή είναι να είμαστε όλοι υγιείς να είμαστε αισιόδοξοι γιατί περνάμε δύσκολους καιρούς και να ορθοποδήσει η χώρα μας και ο ελληνικός αθλητισμό».



Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved