Καϊμακόγλου: «Διάρκεια στη σοβαρότητα»

Καϊμακόγλου: «Διάρκεια στη σοβαρότητα»

Για την ανάγκη να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός πιο σοβαρός σε κάθε δευτερόλεπτο του Top 16 της Euroleague μίλησε ο Κώστας Καϊμακόγλου που χαρακτήρισε «μεταγραφές» τους Τσαρτσαρή, Περπέρογλου.

Ο φόργουορντ του πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Παναθηναϊκού έγραψε στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόλυτη επιτυχημένη πορεία της ομάδας μέσα στο 2011. Ο Κώστας Καϊμακόγλου επίσης μίλησε και για την παρουσία των Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στις ομάδες που απαρτίζουν το Top 16 της Euroleague.

Αναλυτικά το blog του Κώστα Καϊμακόγλου

«Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Πριν μπούμε στο 2012, να μιλήσουμε λίγο για το 2011, μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας η ομάδα κατέκτησε πολλά… Αν και εμάς μας ενδιαφέρει περισσότερο το τι κάνει αυτή την περίοδο και το πώς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Η ομάδα μέχρι τώρα έχει δείξει δύο πρόσωπα, ένα καλό κι ένα κακό. Ίσως στην αρχή να παίζαμε πιο καλά, να είχαμε περισσότερη ενέργεια. Ίσως και οι αντίπαλοι να εντόπισαν κάποιες αδυναμίες μας. Στο δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας κάναμε πιο μέτρια παιχνίδια, δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση και κάποιες αδυναμίες βγήκαν στην επιφάνεια. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό από τη μία πλευρά που έγινε νωρίς. Δεν είναι καλό να μην παίζουμε καλά, αλλά τώρα ξέρουμε ότι κάποια πράγματα δεν τα κάνουμε σωστά. Οι προπονητές μας έχουν αναλύσει τα λάθη στο βίντεο και μας μιλούν, μας βρίσκουν τρόπους να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Απομένει από εμάς τους παίκτες να κάνουμε ακριβώς ότι μας πουν εκείνοι: Μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι για το ελληνικό πρωτάθλημα και για το Top16. Είναι καλό που έχουμε αυτή τη μίνι διακοπή να ξεκουράσουμε και το σώμα και το μυαλό που είναι πολύ σημαντικό.

Από εκεί και πέρα όπως είπα και πριν όταν επιστρέψουμε θα πρέπει όλοι μας να έχουμε περισσότερη διάθεση και περισσότερο κίνητρο, ώστε να δουλέψουμε σκληρά. Κάτι πολύ σημαντικό είναι η επιστροφή του Τσαρτσαρή στην αγωνιστική δράση και αυτή του Περπέρογλου που αναμένεται . Είναι δύο μεταγραφές εκ των έσω θα έλεγα. Είναι σημαντικό παίκτες που γνωρίζουν ακριβώς τη φιλοσοφία να μπουν και να μας βοηθήσουν με την εμπειρία τους, καθώς γνωρίζουν καλά το σύστημα με το οποίο παίζει η ομάδα. Χρειαζόμαστε όσο περισσότερους παίκτες γίνεται. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερο ροτέισιον και με τη βοήθεια όλων να δουλέψουμε σκληρά. Πρώτα από όλα να μην έχουμε κακές εμφανίσεις σε αυτά τα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα, για να χτίσουμε μια καλή ψυχολογία για το Top16 που έρχεται. Μια πολύ σημαντική φάση της Ευρωλίγκας. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε, ξέρουμε πια τους αντιπάλους μας, αλλά και το πρόγραμμα. Όλα παίζουν ρόλο στην επόμενη φάση, γιατί όποιος θέλει να προχωρήσει, θα πρέπει κάθε δευτερόλεπτο να είσαι σοβαρός στο Top16. Ακόμη και στην κανονική περίοδο, στον όμιλο του Ολυμπιακού, μέχρι τελευταία στιγμή όλοι περνούσαν και όλοι έμεναν έξω.  Κάθε μπάλα σημαίνει κάτι για εμάς στο Top16. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Κι εδώ θα μου επιτρέψετε μια.. παρατήρηση. Οι Έλληνες που αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρωλίγκας βρίσκονται στην επόμενη φάση. Οι Έλληνες παίκτες διαθέτουν ταλέντο και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν. Έχουν φέρει επιτυχίες. Είναι πολύ θετικό αυτό. Κάνει καλό και στους παίκτες. Έχουν περισσότερες εμπειρίες και όσοι αγωνιστούν το καλοκαίρι στην Εθνική Ομάδα θα νιώθουν σίγουρα πιο έτοιμοι, θα έχουν καλύτερη ψυχολογία και ακόμη περισσότερες παραστάσεις.

Nα σας ευχηθώ κάπου εδώ να έχετε μια πολύ καλή Πρωτοχρονιά, να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται με οικογένεια ή φίλους, ότι επιλέξει ο καθένας από εσάς. Πάνω από όλα με υγεία και να έχουμε ένα καλύτερο έτος, να φέρει σε όλους ότι επιθυμούν. Εύχομαι να είναι καλύτερο από το προηγούμενο σε κάθε επίπεδο. Εμείς θα δώσουμε ραντεβού με το νέο έτος εδώ στο γήπεδο. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς οι παίκτες και να προσφέρουμε σε εσάς ωραίο θέαμα και φυσικά νίκες και τίτλους…

Να είστε καλά…

Κώστας».



«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved