Αλεξανδρής: «Δεν μας σεβάστηκε η διαιτησία»

Αλεξανδρής: «Δεν μας σεβάστηκε η διαιτησία»

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τη διαιτησία του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Μετά την ήττα του Άρη, ο Μακεδόνας τεχνικός… άστραψε και βρόντηξε στη συνέντευξη Τύπου για τους διαιτητές, θεωρώντας πως δεν σεβάστηκαν την ομάδα του, αλλά και τους φιλάθλους του «Δικεφάλου του Βορρά» οι οποίοι πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Τότε που και οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούσαν και κυνηγούσαν τους τίτλους. Παρ’ όλο που έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, το οποίο το απολαμβάνεις και από τον πάγκο, εμείς έχουμε παράπονα από τη διαιτησία γιατί δεν μας σεβάστηκε».

Για τη διαιτησία: «Δεν θα πω εάν έκρινε το παιχνίδι, αλλά η τεχνική ποινή που δεχθήκαμε στο ημίχρονο έδωσε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να εκτελέσει δύο βολές και να πετύχει και καλάθι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ η κατοχή ήταν δική μας. Επίσης, στο τέλος το αντιαθλητικό φάουλ που δόθηκε στον Τζέιμς δεν ήταν. Αν το δούμε 200.000 φορές στην τηλεόραση, θα επιβεβαιωθεί πως δεν έγινε. Συν το γεγονός ότι δεχόμασταν μπουλόνια και κροτίδες».

Για το συνάδερφό του, Σούλη Μαρκόπουλο: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο Σούλη γιατί η ομάδα του έπαιξε πάρα πολύ καλά. Μας δυσκόλεψε και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού».

Για τους φιλάθλους: «Μέσα στις παραφωνίες ήταν και η συμπεριφορά του κόσμου. Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε κάποιους ηλίθιους που θέλουν να σκοτώσουν ό,τι αγαπάμε; Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τρώμε μπουκάλια. Είμαι 21 χρόνια στην Α1 και στηλιτεύω αυτού του είδους τη συμπεριφορά. Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει από όλους. Αν γίνει στο Αλεξάνδρειο, θα είμαι ο πρώτος που θα το στηλιτεύσω».

Για το «κλειδί» της νίκης του ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Δεν ξέρω πώς θα εξελισσόταν εάν δεν δινόταν το αντιαθλητικό. Δίνω συγχαρητήρια στο Σούλη. Είναι έντιμος και καλός αντίπαλος. Το χαίρομαι να παίζω αντίπαλός του. Άλλο τα παράπονα κι άλλο η αγωνιστική αντιμετώπιση. Εμείς δουλεύουμε τις σπέσιαλ καταστάσεις πάρα πολύ. Δεν είναι, όμως, εύκολο να το να καταφέρεις σε λίγους μήνες να παίξεις ειδικές καταστάσεις σε ένα τέτοιο γήπεδο. Χρειάζεται μεγάλη εμπειρία από τους παίκτες για να περάσεις αυτό που θέλεις και σχεδιάζεις. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι βήματα μπροστά. Να κάνουν το κάτι παραπάνω. Αν δεν το κάνουν θα υπάρχει πρόβλημα και η ομάδα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved