Θεωρητικά εύκολα οι «αιώνιοι»

Θεωρητικά εύκολα οι «αιώνιοι»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκό αναμένεται να έχουν σχετικά εύκολο έργο απέναντι σε Ικαρο Καλλιθέας και Κολοσσό αντίστοιχα.

Τα δύο ντέρμπι που ξεχωρίζουν πάντως στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος είναι αυτά ανάμεσα στην ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και το Μαρούσι με την Καβάλα. Αναλυτικά το πρόγραμμα…

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου

Πανιώνιος-Πανελλήνιος
Μεγάλο ντέρμπι στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πανελλήνιο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο. Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Σάμο Ούντριχ με τη φανέλα του Πανελληνίου, καθώς αναχωρεί για να πάρει τη θέση του ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς. Από την άλλη ο Πανιώνιος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για να κυνηγήσει την είσοδο στα πλέι οφ.
Γήπεδο: Ν.Σμύρνης
Ωρα έναρξης: 19.15
Διαιτητές: Σχινάς, Φούφης, Κατραχούρας.

Αρης-Ηλυσιακός
Με φόρα από το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θέλει να μπει στο συγκεκριμένο ματς ο Αρης. Το συγκρότημα του Σαρόν Ντρούκερ έχει ως στόχο τη νίκη, καθώς έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, ενώ αμφίβολος είναι ο Πι Τζέι Τάκερ. Από την άλλη ο Ηλυσιακός έχει δείξει στις τελευταίες αγωνιστικές ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αναμένεται να δούμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο «Αλεξάνδρειο».
Γήπεδο: Αλεξάνδρειο
Ωρα έναρξης: 16.00
TV: NOVASPORTS
Διαιτητές: Σπυρίδωνος, Παπαπέτρου, Μητσόπουλος.

Παναθηναϊκός-Κολοσσός ΒΑΠ
Θεωρητικά αναμένεται να είναι ένα εύκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό που δεν θα έχει για ακόμη μία φορά τον Κώστα Καϊμακόγλου. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην έδρα τους και θέλουν να αντιδράσουν σωστά μετά την ανώδυνη ήττα στο Κύπελλο από τον Αρη. Ο Κολοσσός από την πλευρά του θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση, ωστόσο δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη.
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Ωρα έναρξης: 17.00
TV: ΕΤ1
Διαιτητές: Μπήτης, Παναγιώτου, Μπίκας.

Ίκαρος Καλ.-Ολυμπιακός
Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είναι ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά ο Ικαρος θα κατέβει στο συγκεκριμένο ματς αποδεκατισμένος. Ο Ντιόν Τόμπσον θα απουσιάσει, Ο Σάβο Τζιγκάνοβιτς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το επόμενο παιχνίδι, ενώ οι ΜακΑλάρνι και Καλαμπόκης έχει καταπονηθεί από τους τραυματισμούς. Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α1 και αυτό αναμένεται να συμβεί εύκολα ή δύσκολα.
Γήπεδο: ΕΑΚ Γλυφάδας
Ωρα έναρξης: 19.00
Διαιτητές: Πηλοϊδης, Ψαριανός, Τσώνος Β.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου

Μαρούσι-Καβάλα
Όταν ο 3ος υποδέχεται τον 4ο δεν μπορεί, παρά να πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι. Ο κάθε προπονητής θέλει τη νίκη για τους δικούς του λόγους, ενώ αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Νέστορα Κόμματου με τη φανέλα του Αμαρουσίου για φέτος. Σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, λόγω έδρας, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει φέτος ότι δεν «μασάνε» από δυνατές έδρες και θα κάνουν τα πάντα για το «διπλό». Το θετικό για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Γήπεδο: Αγ. Θωμά
Ωρα έναρξης: 17.00
TV: ΕΤ1
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Κορομηλάς, Ξενικάκης.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Το μεγάλο ντέρμπι των «δικεφάλων». Η ΑΕΚ «καίγεται» για τους δύο βαθμούς της νίκης, καθώς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με τον Αγγελο Κορωνιό να μην έχει πετύχει ακόμη νίκη, ούτε σε φιλικό. Ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φλίτερ Μπόιντ, ενώ από την άλλη ο Σούλης Μαρκόπουλος θα στερηθεί για μία ακόμη φορά τις υπηρεσίες του Ντόνι ΜακΓκράθ. Αναμένεται ένα συναρπαστικός αγώνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Γήπεδο: 3ο Άνω Λιοσίων
Ωρα έναρξης: 16.00
TV: NOVASPORTS
Διαιτητές: Τανατζής, Καρακατσούνης, Βαρδάλος.

Ηρακλής-Περιστέρι
Αμφότερες οι ομάδες έχουν πρόβλημα στον οικονομικό τομέα, κάτι που όμως έχει επηρεάσει μέχρι στιγμής μόνο τους Θεσσαλονικείς. Ο Ηρακλής θέλει επειγόντως νίκη, αν θέλει να ελπίζει σε σωτηρία, αλλά εν θα έχει καθόλου εύκολο έργο, καθώς πέρα από τα αγωνιστικά το ενδιαφέρον έχει τραβήξει και η κόντρα με τον Γιώργο Καλαφατάκη. Από την άλλη το Περιστέρι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και ο Αργύρης Πεδουλάκης θα κάνει τα πάντα προκειμένου η ομάδα του να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης. Ντεμπούτο θα κάνει ο Ντουέιν Γούντγουορντ. 
Γήπεδο: Ιβανώφειο
Ωρα έναρξης: 12.30
Διαιτητές: Αναστόπουλος, Σώμος, Καλδίρης.

Για τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ.



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved