Πεδουλάκης: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά»

Πεδουλάκης: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά»

Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ δεν είναι ιδιαίτερα καλή, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τονίζει πως πρέπει να αλλάξουν πολλά…

Ο προπονητής του Περιστερίου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6», για την επικρατούσα κατάσταση στα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί γενικά στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι μία σειρά προβλημάτων, καθώς υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Η τηλεόραση έχει αργήσει. Κάποιες ομάδες έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους και όσο δεν έρχονται τα χρήματα αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Δεν υπολογίζουν πως υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για 800 ευρώ και έχουν οικογένειες».

Για το Περιστέρι: «Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και αυτό έγκειται στο γεγονός ότι το Περιστέρι έκανε ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα και προσπαθεί μέσω ενός οικονομικού διακανονισμού να πληρώσει τα χρέη του. Θεωρώ ότι η πόλη του Περιστερίου θα πρέπει να είναι πιο κοντά. Το κακό είναι πως δεν είπαν δημόσια από το καλοκαίρι για όλα τα προβλήματα. Όμως, έχει ευαισθησία ο κόσμος του Περιστερίου, ο οποίος είναι κοντά. Ο Γυμναστικός -μην ξεχνάμε- πως είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Αθήνα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα. Δεν θα ήθελα να πω πως ο Γυμναστικός είναι προ κινδύνου, αλλά συνεχίζει γιατί  τον βοηθούν άνθρωποι με το φιλότιμο».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: «Έχει γίνει ένα τεράστιο λάθος στο μερίδιο των τηλεοπτικών. Ο Νόμος ήταν εγκληματικός, που ο καθένας μπορούσε να πάει μόνος του να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του. Το δεύτερο κακό είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν το τι θα δείξει η τηλεόραση. Δεν υπάρχει δυνατότητα, σε μία ομάδα να πουλήσει τη διαφήμιση. Υπάρχει ένα αλαλούμ».

Για το ελληνικό μπάσκετ: «Το μπάσκετ ταιριάζει στον Έλληνα. Το ελληνικό μπάσκετ δεν είναι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αφού και οι δύο παίρνουν παίκτες από τις μικρές ομάδες. Όλες, οι ομάδες θα πρέπει να δουλέψουν σε βάθος χρόνου, αλλά χρειάζονται και τα κατάλληλα εργαλεία. Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Αυτοί που χρωστούν δεν μπορούν να δουν το αύριο».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved