Ρέθυμνο για πλέι οφ…

Ρέθυμνο για πλέι οφ…

Αν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τα πλέι οφ της Α1 Ανδρών, το Ρέθυμνο δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο για να μπει στην πρώτη οκτάδα, καθώς πριν από λίγο επικράτησε του Περιστερίου με 75-62

Οι νικητές ευτύχησαν να έχουν σε πολύ καλή μέρα τους Ντιόντε Κρίστμας και Μπρεντ Πέτουεϊ οι οποίοι πέτυχαν από 24 και 21 πόντους αντίστοιχα, ενώ κλειδί της νίκης ήταν η εξαιρετική άμυνα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αποφασισμένοι να κάνουν το μεγάλο διπλό σε ένα γήπεδο όπου δύσκολα μπορεί να περάσει κάποιος αντίπαλος. Οι παίκτες του Στέργιου Κουφού έπιασαν πολύ καλή απόδοση στον αμυντικό τομέα και δεν άφησαν από την αρχή τους γηπεδούχους να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 18-13. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με το Ρέθυμνο να συνεχίζει να παίζει καλά σε άμυνα και επίθεση και να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με 36-28 υπέρ της ομάδας της Κρήτης.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι, ενώ παράλληλα ανέβαζαν σταδιακά τη διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι και αυτό διότι η άμυνα του Ρεθύμνου συνέχισε να είναι εξαιρετική. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 54-45 και τους Κρίστμας και Πέτουεϊ να πραγματοποιούν εξαιρετικό παιχνίδι. Οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν στη συνέχεια να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και ο ΑΓΟΡ κατάφερε να κάνει ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στο Περιστέρι επικρατώντας με 75-62.

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 28-36, 45-54, 62-75
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 5 (1), Καυκής, Γιαννόπουλος 3 (1), Μπόατενγκ 11, Σκοτ 11 (3), Έντουαρντς 14, Πέτρουλας 4, Ρόμπι 5 (1), Μότσνικ 9 (1).
ΡΕΘΥΜΝΟ (Κουφός): Κρίστμας 24 (4), Κούμουλος, Παπανικολάου 3 (1), Ράιτ 13 (1), Τσόχλας, Καλλινικίδης, Δορκοφίκης 1, Τζόνσον 8 (2), Λάτοβιτς 5 (1), Πέτγουέι 21 (3), Κατσαρές.



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved