Έπιασε κορυφή ο Κολοσσός!

Έπιασε κορυφή ο Κολοσσός!

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο, ο Κολοσσός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 76-67 και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 Ανδρών.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Σκότι Χόπσον και Άγγελος Τσάμης οι οποίοι σημείωσαν από 17 και 16 πόντους αντίστοιχα. Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισαν οι Δήμος Ντικούδης (21 πόντους) και Μάρκους Γκορί (12 πόντους). Με αυτήν την νίκη ο Κολοσσός ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και προσπάθησαν να πάρουν ένα προβάδισμα στην αρχή, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έδειξε πως ήταν αποφασισμένος να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στη Ρόδο. Έτσι με επιθετικές αιχμές τους Δημό Ντικούδη και Μάρκους Γκορί κατάφερε να κρατηθεί κοντά στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 20-19 υπέρ του Κολοσσού. Στη συνέχεια η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα. Μάλιστα οι δύο προαναφερθέντες παίκτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος στο σκορ με 39-34. Από την πλευρά των γηπεδούχων οι Χόπσον και Τσάμης προσπάθησαν να κρατήσουν την ομάδα τους στο παιχνίδι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κολοσσός βελτίωσε την εικόνα του και προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα. Μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλά στο παρκέ, αλλά στη συνέχεια έμεινε από δυνάμεις με αποτέλεσμα η ομάδα της Ρόδου να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει το προβάδισμα. Οι Τσάμης και Χόπσον συνέχισαν να κάνουν εξαιρετική δουλειά στην επίθεση με αποτέλεσμα ο Κολοσσός να προηγηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με 63-50. Έτσι στην τελευταία περίοδο ο Κολοσσός είχε το πάνω χέρι. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να αντιδράσει με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν τη νίκη με 76-67.

Διαιτητές: Γκόντας - Φούφης - Διαμάντης.
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 34-39, 63-50, 76-67.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 2, Χάτεν 11 (1), Καλαϊτζής, Πάνος 2, Γεωργαλλής 2, Ασημακόπουλος 8, Μπόικιν 10 (2), Χαρίσης 8, Τσάμης 16, Χόπσον 17 (3).
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Γκίντενς 2, Στίγκερς 2, Γκορί 12 (1 τρίπ. 10 ριμπ.), Ντικούδης 21, Καλαμπόκης 14 (1), Αντριουσκεβίτσιους 3, Ράιτ 3 (1), Γιαννακίδης 10 (2), Καλλές.



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved