Κανώτας:«Ηθική Δικαίωση»

Κανώτας:«Ηθική Δικαίωση»

Ο Μιλτιάδης Κανώτας, μίλησε για τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της απολογίας στον αθλητικό δικαστή και δήλωσε δικαιωμένος από την απόφαση.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103Fm» μίλησε για την απόφαση του αθλητικού δικαστή που δικαίωσε τον «Δικέφαλο του Βορρά» και καυτηρίασε την συμπεριφορά  του «συμπολίτη Άρη» αλλά και την δικαιοσύνη αναφέροντας «Τώρα που αντίπαλός μας δεν ήταν μία ομάδα της Αθήνας, η δικαιοσύνη πήρε πιο εύκολα την απόφαση».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην συνέντευξή του:

Για το χρονικό της δίκης: «Δικαίωση ενός αγώνα. Ενός πρωτόγνωρου δικαστικού αγώνα που ξεκίνησε ο συμπολίτης. Προσπάθησαν πάρα πολύ να μας μηδενίσουν. Κάτι ανήκουστο. Ήταν ηθική δικαίωσή μας. Πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο. Κινητοποιήθηκαν άμεσα οι έγκριτοι νομικοί μας, ο κ. Δακουράς και ο κ. Δέδες και όλα πήγαν καλά. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά με τον κ. Δακουρά. Είδαμε όλες τις πτυχές της υπόθεσης, ώστε να υπερασπιστούμε με τον καλύτερο τρόπο το σωματείο μας. Τώρα που αντίπαλός μας δεν ήταν μία ομάδα της Αθήνας, η δικαιοσύνη πήρε πιο εύκολα την απόφαση».

Για το πως αισθανόταν πριν την έναρξη της διαδικασίας: «Ξέρετε τι έγινε. Προσπάθησαν όλοι να αντιστρέψουν τα πράγματα. Υπήρχε η αντικειμενική ευθύνη που μας βάραινε. Δώσαμε μεγάλη μάχη για να καταλάβει ο δικαστής την πραγματική αλήθεια. Όταν κατέθεσε ο κ. Μαραμής έλαμψε η αλήθεια. Του είπα ότι υπεράριθμοι ήταν οι δημοσιογράφοι που ήρθαν να δουν έναν μεγάλο αγώνα. Για αυτό δεν φταίμε εμείς του είπα και η αποδόθηκε δικαιοσύνη».

Για το γενικό συμπέρασμα που βγάζει από όλα αυτά: «Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και δεν τινάζεται στον αέρα. Είμαστε περήφανοι που δικαιώθηκε η ομάδα μας. Αποδείξαμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Έπρεπε να ήσασταν εκεί για να δείτε τη διαδικασία. Τα πράγματα έμεινα όπως έγιναν μέσα στο γήπεδο. Εκεί κερδίζουμε, εκεί χάνουμε. Παλικαρίσια. Δε θέλουμε να αλλοιώσουμε το πρωτάθλημα».

Για την τιμωρία των διαιτητών του αγώνα: «Νιώσαμε δικαιωμένοι, αλλά έπρεπε να κοιτάξουμε την υπόθεση στην οποία ήμασταν εμείς κατηγορούμενοι».



Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Τον Τρέβορ Τόμπσον αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με το BasketNews
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Super League 2: Εξασφάλισε την άνοδο ο Λεβαδειακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Στον τελικό του Champions League o Ολυμπιακός!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved