Κρίστμας: «Καλύτεροι σε κάθε αγώνα»

Κρίστμας: «Καλύτεροι σε κάθε αγώνα»

Το Ρέθυμνο έσπασε το αήττητο του Πανιωνίου το Σάββατο (10/12) με τον Ντιόντε Κρίστμας να τονίζει πως η ομάδα της Κρήτης θα είναι καλύτερη σε κάθε αγώνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» και τόνισε αναλυτικά: «Ήταν μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που μετρούσε έξι συνεχόμενες νίκες. Σε κάθε αγώνα γινόμαστε καλύτεροι και το αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε».

Στη συνέχεια ο Αμερικανός φόργουορντ εξήγησε τους λόγους της μέχρι τώρα καλής πορείας του Ρεθύμνου…  «Παρουσιαζόμαστε έτοιμοι στους αγώνες και παίζουμε χωρίς πίεση. Η ομάδα διαθέτει τρεις σκόρερ, εμένα, τον Ζακ (Ράιτ) και τον Ταρίκ (Τζόνσον), ενώ βοήθειες δίνουν και τα άλλα παιδιά. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο που παίζει άμυνα, τρέχει και δημιουργεί φάσεις…».

Ο Κρίστμας είναι ο πρώτος σκόρερ των Κρητικών στο πρωτάθλημα και όπως εξηγεί: «Ξέρω από την περσινή θητεία μου στον ΠΑΟΚ τι πρέπει να κάνω και η παρουσία του Ζακ (Ράιτ) με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση», ενώ για το αν βλέπει το Ρέθυμνο ως… σκαλοπάτι για να παίξει σε ομάδα της Ευρωλίγκα, σχολίασε: «Είναι ο βασικός μου στόχος για την ερχόμενη σεζόν. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου, η οποία μου δίνει την ευκαιρία να κάνω αυτό το… βήμα. Όλοι θέλουν να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο…».

Ο Κριστμας παρά το καλό ξεκίνημα κράτησε χαμηλούς τόνους και όπως επεσήμανε: «Ο πρώτος μας στόχος παραμένει η γρήγορη παραμονή. Σε κάθε αγώνα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Από εκεί και πέρα βλέπουμε…».

Μετά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας λέγοντας: «Το Ρέθυμνο είναι μικρή πόλη και όλοι βρίσκονται δίπλα μας. Μας στηρίζουν ακόμα και μετά από ήττες γι’ αυτό και εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Ο Αμερικανός αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση που έχει «χτυπήσει» την Ελλάδα και κατ’ επέκταση το μπάσκετ, λέγοντας: «Όταν πρωτοήλθα δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω αφού ξέρω ότι αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα και οι παίκτες είναι απλήρωτοι για τρεις μήνες. Το Ρέθυμνο όμως θεωρώ ότι είναι από τις ομάδες που, μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση».

Όσον αφορά στο δίλλημα Ρέθυμνο ή Θεσσαλονίκη, απάντησε: «Το Ρέθυμνο είναι πολύ όμορφη πόλη με καλούς ανθρώπους. Όπως βέβαια και η Θεσσαλονίκη. Στη δεύτερη πάντως οι οπαδοί είναι… τρελοί για τις ομάδες τους (γέλια)».



Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved