Ιτούδης: «Να παίξουμε καλά»

Ιτούδης: «Να παίξουμε καλά»

Στο Σαββατιάτικο (12/02, 17.00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο των «πρασίνων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών Ελλάδας και τόνισε: «Έχουν φύγει οι δύο ξένοι, έχουν επιστρέψει οι τραυματίες, δηλαδή ο Γεωργαλής και ο Καυκής, έχουν προσθέσει τον Γκολέματς, είναι μια ομάδα η οποία έχει έμφαση στον αιφνιδιασμό. Είναι το πρώτο στοιχείο που κοιτά. Είναι καλή αθλητική ομάδα, με νέους παίκτες που μπορούν να τρέξουν πολύ καλά το γήπεδο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ώστε να έχουμε καλή ισορροπία επιθετική, ώστε να μην δώσουμε την ευκαιρία στον Κολοσσό να τρέξει. Ένα δεύτερο στοιχείο έχει να κάνει με τις πολλές διεισδύσεις. Έχει παίκτες που μπορούν να διεισδύσουν και να δημιουργήσουν καταστάσεις. Τζόρνταν, Τσάμης, Καυκής, Παππάς είναι παίκτες που έχουν ντράιβ μετά από πικ εντ ρολ, ή μετά από μονά ή διπλά σκριν και μπορούν να δημιουργήσουν από αυτές τις καταστάσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σε ότι αφορά τους ψηλούς, υπάρχουν ο Γκολέματς ο οποίος έχει αγωνιστεί και σ’ εμάς, τον ξέρουμε και ως αντίπαλο και ως δικό μας παίκτη. Και ο Χαρίσης και ο Ασημακόπουλος, Έχουν όλοι φάσεις κοντά στο καλάθι. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο για τον Κολοσσό είναι η ανοδική πορεία που έχει ο Πατ Καλάθης στην ομάδα, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση των ξένων. Έχει επωμιστεί μεγαλύτερες ευθύνες γενικότερα και έχει πλέον ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Παίζει πολύ καλά τελευταία, είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στο 3 και στο 4. Γενικότερα μια ομάδα νεανική που παίζει και καλή, επιθετική άμυνα θα έλεγα, χρησιμοποιώντας και ζώνη».

Σχετικά με το τι θέλει να πετύχει το «τριφύλλι» σε αυτόν τον αγώνα επισήμανε: «Για εμάς οι αγώνες που έρχονται είναι πολύ σημαντικοί. Αρχής γενομένης από αυτό με τον Κολοσσό θέλουμε και τη νίκη, αλλά και να παίξουμε καλά, γιατί προερχόμαστε από κάποιες εμφανίσεις που έχουμε σκαμπανεβάσματα. Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο ποιοτικό μας παιχνίδι. Ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα. Είμαστε μια ομάδα, η οποία μπορεί να αναγκάσει τον αντίπαλο να κάνει πολλά λάθη με την πολύ καλή μας άμυνα, Το έχουμε πει αυτό πολλές φορές και θέλουμε να το δούμε και στο γήπεδο».

Σχολεία και σύλλογοι στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει 234 παιδιά στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου από την ακαδημία μπάσκετ Triple Crown, τον Αθλητικό Όμιλο Νέων Παλατιανής και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Επανομής Θεσσαλονίκης.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved