Σάτο: «Μία οικογένεια στον Παναθηναϊκό» (photos)

Σάτο: «Μία οικογένεια στον Παναθηναϊκό» (photos)

Τη σχολή εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού επισκέφθηκαν σήμερα (10/12) ο Ρομέιν Σάτο και ο Ντέιβιντ Λόιγκαν.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού αποκάλυψαν στους νεαρούς παίκτες τα… μυστικά του μπάσκετ, ενώ απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που τους τέθηκαν και, εν συνεχεία, έβγαλαν φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα. «Είναι μεγάλη χαρά μας ως HOOP που έχουμε μαζί μας δύο παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας και εκ των πρωταγωνιστών του φετινού μας πρωταθλήματος», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Μασλαρινός, ο οποίος αναφέρθηκε και προσωπικά στο Ρομέιν Σάτο:

«Ο Σάτο κέρδισε πέρυσι την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό και να του ευχηθούμε να το επαναλάβει τη φορά αυτή μαζί με το Λόγκαν, που κάθε χρόνο αποδεικνύει με τη σκληρή δουλειά ότι ανεβαίνει επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι ως σχολή ΗΟΟΡ που τους έχουμε μαζί μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι και εκείνοι θα απολαύσουνε την παρουσία τους». Από την πλευρά του, ο Κεντρικοαφρικανός φόργουορντ, απευθυνόμενος στους  παίκτες της HOOP, είπε: «Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσά σας και θέλω να σας πω ότι είστε πολύ τυχεροί που από αυτήν τη μικρή ηλικία έχετε τη δυνατότητα να μαθαίνετε τα… μυστικά του μπάσκετ, με το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να δουλεύετε σκληρά».

Όταν ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό και την καθημερινή δουλειά υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πρόσθεσε: «Το επίπεδο σε κάθε προπόνηση είναι πολύ υψηλό κι αυτό ακριβώς μας κάνει όλους να είμαστε σε εγρήγορση και να γινόμαστε καλύτεροι. Στον Παναθηναϊκό περνάμε καλά και αισθανόμαστε ότι είμαστε μία οικογένεια».

Στον εαυτό του αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Λόγκαν: «Το μπάσκετ είναι η ζωή μου και προσπαθώ μέσα από την καθημερινή δουλειά να γίνομαι καλύτερος, για να μπορώ να ανταποκρίνομαι και στις απαιτήσεις του προπονητή μου και στην εξέλιξή του. Όταν ξεκίνησα το μπάσκετ, σε ηλικία 12 χρονών, δεν είχα τη δυνατότητα να έχω ανθρώπους δίπλα μου να με δουλέψουνε και να με κάνουνε καλύτερο όπως εσείς. Οπότε δεν θα πρέπει να αφήσετε την ευκαιρία που σας δίνετε». Σε ερώτηση για τον αγαπημένο συμπαίκτη του, εξήγησε πως δεν είναι άλλος από το Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης που πρόκειται για έναν παίκτη που δεν του αρέσει να χάνει και να κάνει τους συμπαίκτες του χαρούμενους».

Σάτο και Λόγκαν αποχώρησαν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ, αλλά και με δώρο μία μπάλα. Το παρών σήμερα (10/12), στη Θεσσαλονίκη (Ιπποκράτους 16, Συκιές), έδωσαν και είκοσι παιδιά από το χωριό της Μαυροθάλασσας Σερρών, που συνέβαλαν ώστε το χειροκρότημα προς τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού να είναι ακόμη πιο δυνατό!



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved