Φλεβαράκης: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Φλεβαράκης: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη…

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηλυσιακού, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» και τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των τίτλων στις διοργανώσεις όπου συμμετέχουν. Παράλληλα τόνισε όμως πως ο χρόνος που κυλά δρα υπέρ των «ερυθρολεύκων» οι οποίοι έχουν τα φόντα να συνεχίσουν στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Φλεβαράκης…

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ: «Ο Ολυμπιακός δεν περίμενε αυτό το ξεκίνημα από την Κάχα Λαμποράλ στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως όσο περνούσε ο χρόνος προσαρμόστηκε στο παιχνίδι των Ισπανών, πήρε γρήγορα το πάνω χέρι και έδειξε ότι στο γήπεδο του παραμένει πολύ δυνατός. Και αυτό πιστεύω ότι θα είναι και το ατού του για τη συνέχεια της Euroleague».

Για το αν οι καλές εμφανίσεις στο ΣΕΦ αρκούν για να πάει μακριά στην διοργάνωση ο Ολυμπιακός: «Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί για να πας ψηλά θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις νίκες εκτός έδρας και μάλιστα και σε δυνατές έδρες. Ίσως και ακόμα πιο δυνατές από ότι αυτές που έχει παίξει μέχρι στιγμής. Αυτό όμως είναι στο χέρι του Ολυμπιακού, που νομίζω ότι με τις όποιες αλλαγές έχει φέτος έχει ήδη δείξει σημάδια βελτίωσης και μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Είναι μία ομάδα που μπορεί να δείξει καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας και να μην έχει κάποια κενά στην απόδοση του, κάποια σκαμπανεβάσματα που δείχνει να έχει όταν παίζει μακριά από το ΣΕΦ».

Για το πόσα περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης έχει ο Ολυμπιακός: «Στα δύο παιχνίδια που απομένουν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και ταυτόχρονα να δουλέψει κάποια προβλήματα που έχει εμφανίσει μέχρι τώρα, ώστε τον Ιανουάριο να είναι ακόμα πιο έτοιμος. Έχει περιθώρια βελτίωσης, υπάρχουν κάποια νέα παιδιά, είναι μία ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία και αντίληψη σε σχέση με την περυσινή. Δεν έχει τα ονόματα που είχε τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχουν όμως κάποιοι νέοι παίκτες που συνθέτουν ένα άλλο στήσιμο ομάδας. Νομίζω ότι είναι περισσότερο αμυντική, ίσως και λιγότερο επιθετική σε σχέση με το παρελθόν παρόλα αυτά και στην επίθεση με μπροστάρη τον Βασίλη Σπανούλη τα καταφέρνει. Είναι μία ομάδα που ο χρόνος δουλεύει υπέρ της και μακάρι να τη δούμε ακόμα πιο ψηλά στη συνέχεια της Euroleague».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός σε κάθε σεζόν έχει ένα πολύ κακό παιχνίδι που του κάνει μεγάλο καλό. Είναι μία ομάδα που ξέρει να αντιμετωπίζει κάθε αποτέλεσμα. Πράγμα απόλυτο φυσιολογικό όταν χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι η σταθερότητα. Πρωτοπορεί σε αυτόν τον τομέα την τελευταία 10ετία έχει την ίδια διοίκηση, τον ίδιο προπονητή και έναν βασικό κορμό παικτών για τόσα πολλά χρόνια. Είναι λογικό να υπάρχει ένας ενιαίος τρόπος σκέψης, ένας ενιαίος τρόπος συμπεριφοράς, αλλά και αντιμετώπισης του όποιου αποτελέσματος. Παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι από τα φαβορί για ακόμα μία χρονιά στις διοργανώσεις που συμμετέχει».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1: «Υπάρχει ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που στην καλή τους ημέρα μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε από τις άλλες ομάδες. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που είναι πιο κοντά σε αυτούς, με τον Πανιώνιο να ξεχωρίζει και να δείχνει πως είναι πιο κοντά στους «αιώνιους» παρά στους υπόλοιπους. ΠΑΟΚ και Άρης δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα όπως τους περιμέναμε, είναι προς το παρόν κάτω από το αναμενόμενο. Υπάρχουν και οι επαρχιακές ομάδες που αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα όπως είναι το Ρέθυμνο, ο Κολοσσός, η Καβάλα οι οποίοι μπορούν να έχουν μια πάρα πολύ καλή πορεία».



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved