Μπόγρης: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος και δικαιωμένος»

Μπόγρης: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος και δικαιωμένος»

Ο Γιώργος Μπόγρης έχει πλέον το δικαίωμα να αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών με τον ίδιο να τονίζει πως αισθάνεται ευτυχισμένος και δικαιωμένος.

Ο Έλληνας σέντερ παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8» και μίλησε για το πώς αισθάνεται πως θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε…

Για το πώς αισθάνεται που πλέον, με την έκδοση του δελτίου του, μπορεί να συμμετέχει πλήρως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος και δικαιωμένος. Δεν θα ήταν σωστό να μην είχα αυτή τη δυνατότητα. Περιμένω την αυριανή μέρα για να ξεκινήσω να αγωνίζομαι  και  στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν νιώθω ότι έχω να δώσω απαντήσεις, απλά θα κάνω τη δουλειά μου. Αν την κάνω σωστά, τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Θα δοθούν οι  απαντήσεις από μόνες τους. Δεν έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι».

Για το αν λόγω της πίεσης το διαστήματος που προηγήθηκε, σκέφτηκε ποτέ, να τα παρατήσει: «Όχι αυτό δεν το σκέφτηκα ποτέ. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο αλλά έκανα υπομονή και περίμενα.  Υπήρξε κάποια στιγμή σκέψη ότι αν δεν πάει καλά το πράγμα τότε τι θα ακολουθήσει, αλλά εντάξει πήγαν όλα καλά. Ευτυχώς στη δύσκολη αυτή περίοδο, που υπήρχαν στιγμές που δεν ήμουν καλά, είχα τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων».

Αναφορικά με την αντιμετώπιση που είχε από τον προπονητή του Άρη, Βαγγέλη Αλεξανδρή: «Ο κόουτς ήταν ο πρώτος που με στήριξε και ήταν δίπλα μου  από την αρχή. Μου είπε  πως θέλει να με στηρίξει γιατί πάνω απ όλα είμαστε άνθρωποι. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει  άλλον παίκτη μέχρι τώρα αλλά με περίμενε. Τον ευχαριστώ που ήταν ο πρώτος που με στήριξε».

Για τις πρώτες του επαφές με τον Άρη: «Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Άρη και είχα αγχωθεί γιατί περνούσαν οι μέρες. Πρώτη φορά στην ζωή μου, μου βγαίνει το κάθε εμπόδιο για καλό, καθώς τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα».

Σχετικά το αν νιώθει πικρία για τους χειρισμούς που έγιναν  από την ομάδα του Περιστερίου: «Δεν νιώθω πικρία. Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο άνανδρο αυτό που έκαναν. Αυτό είναι γεγονός. Αγωνίστηκα σε αν παιχνίδι και μετά άλλαξε η στάση τους. Εγώ όμως έφυγα, δεν με έδιωξαν αυτοί. Το θέμα είναι  πως επειδή έχουμε κάνει το χόμπι μας επάγγελμα, το ζητούμενο είναι  να το απολαμβάνουμε κιόλας. Εκεί δεν περνούσα καλά. Ένιωθα ότι δεν με ήθελαν και έφυγα. Δεν με απασχολούν όλα αυτά όμως. Ο χρόνος θα δείξει το ποιος είχε δίκιο».

Για το πώς περνά στον Άρη, απάντησε: «Στον Άρη περνάω τέλεια. Γενικά με την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, την πόλη. Γενικά μου αρέσει πολύ και αυτό πιστεύω πως θα φανεί και στην απόδοση μου».

Για τον κόσμο του Άρη και της υποδοχής που έτυχε: «Ο κόσμος με στήριξε με το παραπάνω, από την πρώτη μέρα, δεν το περίμενα. Τους ευχαριστώ πολύ. Τρελαίνομαι να τους βλέπω στο γήπεδο».

Για το σχόλιό του στο twitter, όπου δήλωσε πως έπαθε «εγκεφαλικό» όταν συνάντησε τον Νίκο Γκάλη σε εστιατόριο: «Ένιωσα αμηχανία. Ήθελα να πάω να του μιλήσω και δεν μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα. Ήθελα να πάω να του πω σ’ ευχαριστώ πολύ που έχουμε δουλειά κι έχουμε να φάμε. Αυτοί ειδικά που τρώνε το πολύ ψωμί το τρώνε από τον Γκάλη, διότι μπάσκετ σίγουρα θα είχαμε στην Ελλάδα αλλά όχι σε υψηλό επίπεδο».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, και το ντεμπούτο του στον αυριανό (10/12,19.00) αγώνα του Άρη με την Καβάλα: «Η Καβάλα είναι μια καλή ομάδα, έχει πολύ καλό προπονητή, καλούς παίκτες, δουλεύει καλά. Τους πετυχαίνουμε μετά από μια  μεγάλη ήττα από τη Ρόδο  πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Διαθέτουμε  ποιότητα και δυναμική.  Είναι όμως ένα δύσκολο παιχνίδι όμως πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Για να έρθει η νίκη χρειάζεται απλώς να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που μας έδωσαν οι προπονητές μας έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε  σωστά τον αντίπαλο. Αυτός  είναι ο μόνος και σωστός τρόπος για να κερδίσουμε. Ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας θα τα πάμε καλά».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο: «Αν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό θα ρεφάραμε κάποια από τις ήττες που έχουμε,  αλλά δεν πειράζει. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Κάθε εμπόδιο για καλό. Αυτό είναι το μότο μου πλέον».

Τέλος, ο άσος του Άρη, έστειλε το μήνυμα του στους φίλους της ομάδας: «Αυτό που ξέρω είναι πως θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και  θα περιμένω  να κάνουμε ταμείο τον Απρίλιο. Άλλωστε στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Με τους συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε για την επίτευξη των στόχων μας».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved