Παπανικολάου: «Πιστεύουμε στην ομάδα!»

Παπανικολάου: «Πιστεύουμε στην ομάδα!»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Κάχα Λαμποράλ χθες (08/12) στο κλειστό του ΣΕΦ, με τον Κώστα Παπανικολάου να τονίζει πως οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο πιστεύει στην ομάδα.

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ισπανικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο του συλλόγου υπογραμμίζοντας πως θα ήθελε περισσότερη στήριξη. Αναλυτικά τα όσα είπε ο φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά…

Για το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ: «Ξεκινήσαμε άσχημα στο παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ. Όμως, οι φωνές του κόουτς και η μεγαλύτερη συγκέντρωση που δείξαμε εμείς στο παρκέ μας επέτρεψαν να βγάλουμε εύκολα καλάθια, να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και τελικά να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάμε στο ημίχρονο με ένα +5. Βέβαια όλο αυτό ξεκίνησε από τις καλές άμυνες».

Για την εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη στο ματς με την βασκική ομάδα: «Για άλλη μία φορά ο Βασίλης έκανε καταπληκτικό ματς, σκόραρε, μοίρασε μπάλες. Σημαντική όμως είναι και η συνεισφορά και των άλλων παιδιών ιδίως στην άμυνα καθώς έτσι βοήθησαν για να έρθουν εύκολοι πόντοι».

Για το αν υπάρχει βελτίωση στην ομάδα: «Υπάρχει αισιοδοξία. Πιστεύουμε στην ομάδα. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, ότι θα γίνουμε υπερομάδα. Το σημαντικό είναι ο καθένας από εμάς να μπαίνει στο παρκέ και να δίνει το 100% του εαυτού του σε κάθε παιχνίδι. Τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Κατά καιρούς έχουμε παίξει καλό μπάσκετ. Στις προπονήσεις τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Όλοι προσπαθούν, όλοι θέλουν να βοηθήσουν. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και ελπίζουμε σύντομα να το βγάλουμε στο παρκέ. Όπως είπε και ο προπονητής ελπίζω τον Ιανουάριο να είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θα θέλαμε περισσότερο κόσμο στα παιχνίδι μας, παραπάνω στήριξη, μεγαλύτερη βοήθεια σε αυτό που κάνουμε. Όμως δεν μπορούμε να πιέσουμε, δεν μπορούμε να φέρουμε κάποιον στο γήπεδο με το ζόρι. Το θέμα είναι να θέλει να έρθει μόνος του να στηρίξει την ομάδα. Αν δεν το νιώθει ο κόσμος, ό,τι και να κάνουμε εμείς δεν θα τους πείσουμε. Ελπίζουμε στο ματς με την Καντού να είναι στο πλευρό μας και εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε».

Για το αν βοηθά τον Ολυμπιακό το ότι η αντίπαλός του στο επόμενο ματς της Ευρωλίγκας, Καντού, έχει ήδη εξασφαλίσει πρόκριση: «Το ότι η Καντού δεν θα έχει το άγχος της πρόκρισης δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμεί και μία καλύτερη θέση. Ίσα-ίσα το ότι δεν θα έχει άγχος την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη. Εμείς ούτως ή άλλως θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να πάρουμε τη νίκη και μετά να κοιτάξουμε το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Νανσί».

Για το μεσημεριανό παιχνίδι της Κυριακής (11/12, 12:30) με τον ΚΑΟΔ  και πως προετοιμάζεται για αυτό: «Εμένα με βολεύει αυτή η ώρα. Νιώθω καλύτερα το πρωί, το προτιμώ. Για να είσαι έτοιμος να αγωνιστείς στις 12 θα πρέπει να έχεις ξυπνήσει τουλάχιστον τέσσερις ώρες νωρίτερα. Να έχεις πάρει ένα καλό πρωινό, όπως είναι η ομελέτα που δίνει ενέργεια και μετά πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved