Παπαντωνίου: «Η ομάδα πάνω από όλα»

Παπαντωνίου: «Η ομάδα πάνω από όλα»

Το Περιστέρι επικράτησε του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, με τον Νώντα Παπαντωνίου να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Ο ίδιος τόνισε πάντως πως η ομάδα είναι πάνω από όλα.

Ο Νώντας Παπαντωνίου παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναμέτρηση με την παλιά του ομάδα, το Μαρούσι που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (11/12).

Αναλυτικά η συνέντευξη του γκαρντ του Περιστερίου...

Πόσο σημαντική θεωρείς πως ήταν η νίκη σας επί του ΠΑΟΚ;
«Σίγουρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική ειδικά μετά την κακή ήττα που είχαμε υποστεί από τον Ηλυσιακό. Βέβαια γίνεται ακόμα μεγαλύτερα καθώς είναι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ»

Ήσουν εκ των κορυφαίων για την ομάδα σου. Την περίμενες καιρό αυτή την εμφάνιση;
«Η προσωπική μου απόδοση δεν έχει σημασία από την στιγμή που κέρδισε η ομάδα. Σημασία έχει η νίκη πάνω απ’ όλα και όχι το τι κάνει ο καθένας προσωπικά. Εγώ δουλεύω πάρα πολύ σκληρά και προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερος. Νομίζω πως η εμφάνιση μου ήταν απόρροια της δουλειάς και του κόπου μου. Επίσης βρέθηκα σε καλή μέρα και μου πήγε καλά το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι προσπαθώ πάντα όπως μπορώ και όπως μου ζητηθεί από τον προπονητή μου σε άμυνα και επίθεση. Όπως είπα όμως πρέπει όλοι να παλεύουμε για το καλό της ομάδας, γιατί όλοι μας είμαστε κάτω από την ομάδα».

Πόσο σε έχει βοηθήσει η παρουσία σου στην νέα σου ομάδα;
«Στο Περιστέρι κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Η ομάδα λειτουργεί πολύ σωστά σε αυτά τα θέματα. Από εκεί και πέρα ο κόουτς γνωρίζει την θέση και είναι πολύ έμπειρος. Η δουλειά που κάνει με τους μικρούς φάνηκε και με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και με έχει βοηθήσει πολύ στο να έχω κατεύθυνση στο παιχνίδι μου και να παίζω πιο σωστά»

Πώς σου φαίνεται η επιστροφή σου στο Μαρούσι;
«Είναι η μόνη ομάδα που έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και τους οποίους έχω αγαπήσει και εγώ, γιατί εκεί μεγάλωσα. Δεν νιώθω διαφορετικά και απλά χαίρομαι που θα γυρίσω εκεί. Ο στόχος μας βέβαια είναι η νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία για το Μαρούσι. Θα πρέπει όμως να είμαστε πιο προσεκτικοί για να κερδίσουμε».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος;
«Να μπούμε στην οκτάδα. Το Περιστέρι θεωρώ πως  έχει καλό ρόστερ και παίζει καλό μπάσκετ. Πιστεύω λοιπόν ότι ο στόχος είναι η οκτάδα και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ο δικός σου στόχος για φέτος που έχεις πολύ χρόνο συμμετοχής, ποιος είναι;
«Θέλω σε κάθε  παιχνίδι να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα μου. Όσα χρόνια έχω αγωνιστεί και όσο με χρησιμοποιούσαν οι προπονητές μου κοίταζα πάντα το καλό της ομάδας. Δεν με απασχολεί αν θα έβαζα πολλούς πόντους ή κανένα. Μόνο για την ομάδα μου θέλω να παίζω».

Πιστεύεις η δικαίωση σου άργησε αλλά τελικά ήρθε φέτος;
«Τώρα μάλλον ήταν να έρθει η δικαίωση ή τώρα άρχισα να δουλεύω πιο σωστά. Νιώθω καλά περνάω καλά και χαίρομαι μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα αυτό να μου βγαίνει και στην απόδοσή μου».



Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved