Ομπράντοβιτς: «Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε»

Ομπράντοβιτς: «Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε»

Έτοιμοι για να παλέψουν θα πρέπει να είναι όλοι στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής του «εξάστερου» παραχώρησε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Goal» και αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε την παραμονή του αγώνα με την ΚΚ Ζάγκρεμπ, με την οποία τόνισε πως η φετινή χρονιά μπορεί να είναι η τελευταία για κάποιους στην ομάδα. Παράλληλα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο «Goal»:

-Είναι γεγονός ότι μετά τις δηλώσεις σας, στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε του αγώνα με την ΚΚ Ζάγκρεμπ, δημιουργήθηκε αρκετός θόρυβος. Υπήρξε κάποιος ειδικός λόγος που επιλέξατε να μιλήσετε γι' αυτό το θέμα;

«Είπα την αλήθεια και περιέγραψα την πραγματικότητα. Τίποτε παραπάνω. Αυτή είναι η αλήθεια. Από το καλοκαίρι η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία της στην ομάδα. Πρέπει λοιπόν να έχουμε έξτρα κίνητρο. Αυτό αφορά την ομάδα μου και το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό».

-Μετά από όσα είπατε, σας πλησίασαν οπαδοί του Παναθηναϊκού για να εκφράσουν ανησυχία ή άποψη; Εσείς που ζείτε τα αποδυτήρια έχετε διακρίνει τους παίκτες να συζητούν το σχετικό θέμα;

«Όχι, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Εγώ σκέφτομαι το παρόν, όπως και όλη η ομάδα. Κοιτάξτε, γνωρίζουμε την πραγματικότητα. Η φετινή χρονιά είναι ειδική. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, όταν συνέβη το εκπληκτικό κι απίστευτο να παραμείνει στη διοίκηση η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Το έχω πει πολλές φορές ότι τους ευχαριστώ για αυτό. Κυρίως όμως για το ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, έτοιμη και ικανή να παλέψει. Πρέπει λοιπόν να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι η χρονιά είναι ειδική. Επαναλαμβάνω, την αλήθεια είπα... Μπορεί να είναι η τελευταία χρονιά για κάποιους. Πόσοι παίκτες έχουν συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι; Μόνο ο Διαμαντίδης και ο Σάτο έχουν οψιόν. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

-Εσείς πώς αντιμετωπίζετε αυτή την κατάσταση;

«Προσωπικά, επιθυμώ να παλέψω ως το τέλος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε και να δίνουμε τη μάχη μας σε κάθε αγώνα. Και η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να παλέψουμε περισσότερο, να έχουμε κίνητρο. Πολλές φορές έχω τονίσει πόσο δύσκολη είναι η χρονιά που ακολουθεί την κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκας. Θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα: Χάσαμε από την Μπάμπεργκ. Μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού η Μπάμπεργκ μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες, δύο στο γερμανικό πρωτάθλημα και δύο στην Ευρωλίγκα. Καταλαβαίνετε τώρα τι εννοώ; Αυτό εξηγώ τόσο καιρό: Πρέπει να βρούμε έξτρα κίνητρο. Ξεκαθαρίζω, ίσως να είναι η τελευταία χρονιά για κάποιους από μας. Δεν λέω ότι... σίγουρα θα είναι. Αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».

Η δική σας ευχή είναι να παραμείνει η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό;

«Η αγάπη που έχουν στον Παναθηναϊκό ο κύριος Παύλος και ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι απίστευτη, μοναδική και είμαι σε θέση να το γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα. Τον Παναθηναϊκό τον λατρεύουν. Θα σεβαστώ κάθε απόφασή τους, όποια κι αν είναι αυτή. Το καλοκαίρι που μας πέρασε καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι όλοι μαζί, κατανοήσαμε πόσο δύσκολα ήταν και είναι τα πράγματα, συζητήσαμε και βρήκαμε τη λύση. Είμαι λοιπόν ευτυχισμένος που και φέτος είναι μαζί μας η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Θα σας μιλήσω ειλικρινά. Όλοι αγαπούν τον κύριο Παύλο και τον κύριο Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πρώτη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια χάρη σε αυτούς. Χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου δύσκολα θα ήταν ο Παναθηναϊκός στην κορυφή».



Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved