Τα εισιτήρια με Καβάλα

Τα εισιτήρια με Καβάλα

Σε κυκλοφορία τίθενται τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης του Κολοσσού Ρόδου με αντίπαλο την Καβάλα.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (30/11) η νησιώτικη ΚΑΕ, η προπώληση θα ξεκινήσει αύριο (01/12) από τα γραφεία της. Οι διοικούντες τον Κολοσσό καλούν τον κόσμο τους για την άμεση απόκτησή τους, προκειμένου να γλιτώσουν την ταλαιπωρία. Έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να καλούν τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών, σπρώχνοντάς τους στη νίκη επί των «Αργοναυτών».

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα, θα γίνει προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με την Ε.Κ. Καβάλας, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17.00, στο Βενετόκλειο. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 2241022261) και ώρες 10.00-13.00. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός υπενθυμίζει ότι λόγω της μεγάλης ζήτησης καλό θα είναι οι Ροδίτες φίλαθλοι να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους από τα γραφεία της ομάδας μας. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται στο εκδοτήριο που βρίσκεται στο Βενετόκλειο, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, η τεχνική ηγεσία και οι αθλητές της ομάδας μας απευθύνουν κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια της ομάδας μας να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ε.Κ. Καβάλας».

Στο μεταξύ, την ανανέωση της συνεργασίας της με το «Colorado Club» και το κοσμηματοπωλείο «Κουνάκης Πέτρος και Κουνάκης Παναγιώτης», αλλά και τη νέα χορηγία με την εταιρία «Lacoste», ανακοίνωσαν οι διοικούντες τον Κολοσσό. Παράλληλα, ευχαριστούν θερμά για τη στήριξή τους το Σάββα Διακοσάββα και τους Μαρία και Λευτέρη Δημητραδιού από το ινστιτούτο αισθητικής «Medi Aesthetics».

Η ανανέωση: «Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το Colorado Club του κ. Μιχάλη Ταχλιαμπούρη και το κοσμηματοπωλείο Κουνάκης Πέτρος και Κουνάκης Παναγιώτης. Επίσης, η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τη Lacoste και ευχαριστεί θερμά τον κ. Σάββα Διακοσάββα, καθώς και το ινστιτούτο αισθητικής Medi Aesthetics και ευχαριστεί την κ. Μαρία και τον κ. Λευτέρη Δημητραδιού».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved