Σίμτσακ: «Δεν φοβηθήκαμε»

Σίμτσακ: «Δεν φοβηθήκαμε»

Ο Βασίλης Σίμτσακ έχει πετύχει κάτι σπάνιο, το οποίο θα έχει να διηγείται στα εγγόνια του όταν θα κρεμάσει τη φανέλα του.

Συγκεκριμένα, έχει κερδίσει με τρεις διαφορετικές ομάδες, την ΑΕΚ το 2008, τον ΠΑΟΚ το 2009 και την Καβάλα την Κυριακή (27/11/2011), τον Παναθηναϊκό! Ο 30χρονος σέντερ μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» για τη μεγάλη επιτυχία των «Αργοναυτών» επί των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την αποδοχή που έτυχαν από τους Καβαλιώτες φιλάθλους, αλλά και το ξεχωριστό κατόρθωμά του. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Όταν μπήκαν τα τρίποντα αποκτήσαμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ήμασταν έτοιμοι και για την αντεπίθεση των αντιπάλων μας στο τέλος. Ο κόουτς Πρίφτης μας είχε τονίσει ότι τότε θα έπρεπε να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στην άμυνα και να μην έχουμε άγχος, παραμένοντας πιστοί στο πλάνο. Θα παραδεχθώ, βέβαια, ότι μου πέρασε από το μυαλό πως μπορεί να χάσουμε στο τέλος ό,τι χτίζαμε έως εκείνο το σημείο, διότι ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα να κάνει τέτοιες ανατροπές. Ήμασταν, όμως, αποφασισμένοι. Δεν φοβηθήκαμε. Κάναμε ό,τι έπρεπε και σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση των αντιπάλων μας πήραμε τη νίκη. Εδώ που τα λέμε, θα ήταν κρίμα να τη χάσουμε»..

Για το «κλειδί» της νίκης: «Χωρίς δεύτερη σκέψη, ήταν η καλή ομαδική άμυνα και τα ριμπάουντ».

Για το τι επακολούθησε: «Στα αποδυτήρια, ο Τέιλορ ήταν στη μέση και χόρευε με ρομποτικές κινήσεις και όλοι οι άλλοι δίναμε ρυθμό με χοροπηδήματα! Ο κόουτς μάς έδωσε συγχαρητήρια και έσπευσε να μας θυμίσει ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με τον Κολοσσό. Ξέρει καλά τι πρέπει να γίνει. Μας τόνισε ότι δεν επιτύχαμε κάτι ιδιαίτερο και πως πρέπει να έχουμε συνέχεια».

Για το πώς τους αντιμετώπισε ο κόσμος: «Αυτό που ζήσαμε την επομένη, όταν μας σταματήσουν στο δρόμο της πόλης για να μας δώσουν συγχαρητήρια, δεν είχε προηγούμενο. Χαίρομαι που κάναμε ευτυχισμένο τον κόσμο της Καβάλας, γιατί μετά τα όσα έγιναν με το ποδόσφαιρο είχε ανάγκη από κάτι καλό».

Για τη συνέχεια: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο στόχος μα παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν πήραμε και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να έχουμε σταθερότητα».

Για το γεγονός πως έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό με τρεις διαφορετικές ομάδες: «Δεν είναι κάτι το συνηθισμένο να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό. Ζούμε και παίζουμε για να έχουμε τέτοιες στιγμές να θυμόμαστε. Θα το λέω και στα εγγόνια μου ότι κέρδισα τον Παναθηναϊκό με τρεις διαφορετικές ομάδες. Είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα. Κάτι το ιδιαίτερο. Κουνούσα το κεφάλι μου μετά το ματς και τσιμπιόμουν να δω αν είναι αλήθεια ή ονειρεύομαι».



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved