Πρώτη νίκη για τον Ίκαρο!

Πρώτη νίκη για τον Ίκαρο!

Σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών έκανε ο Ίκαρος Καλλιθέας που επικράτησε του ΚΑΟΔ στο κλειστό της Γλυφάδας με 79-68.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Άρον Μπέινς και Ράβερν Τζόνσον οι οποίοι σημείωσαν από 20 και 18 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Κώστας Χαραλαμπίδης και Γιάννης Αθηναίου με 26 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Ο Ίκαρος ξεκίνησε δυνατά και προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα από την αρχή, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για να πάρει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη προσπάθησε να «χτυπήσει» κάτω από τα καλάθια με τον Μπέινς να βρίσκει τον δρόμο προς το καλάθι. Αποτέλεσμα ήταν οι γηπεδούχοι να βρίσκονται μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 23-21, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν πίσω και παρέμειναν σε απόσταση… αναπνοής.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, οι άμυνες των δύο ομάδων… έσφιξαν και οι παίκτες δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα τον δρόμο προς το… πλεκτό. Οι φιλοξενούμενοι πάντως ευτύχισαν να έχουν σε καλή μέρα στο πρώτο ημίχρονο τον Κώστα Χαραλαμπίδη ο οποίος σημείωσε 14 πόντους στο πρώτο μισό, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος έκανε πολλές δουλειές στο παρκέ. Αποτέλεσμα ήταν το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με τον ΚΑΟΔ να προηγείται με 34-33.

Στο τρίτο δεκάλεπτο πάντως ο Ίκαρος Καλλιθέας παίζοντας εξαιρετική άμυνα και με ηγέτες τους Μπέινς και Τζόνσον κατάφερε να πάρει μία σημαντική διαφορά απέναντι στην ομάδα της Δράμας. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 57-44 με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν εύκολα να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι. Έτσι οι γηπεδούχοι μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με ένα σημαντικό πλεονέκτημα παίρνοντας τελικά τη νίκη, χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα με 79-68.

Διαιτητές: Καρακατσούνης, Φούφης, Πανταζής
Δεκάλεπτα: 23-21, 33-34, 57-44, 79-68.
Ίκαρος Καλλιθέας (Λυκογιάννης): Κινγκ 2, Κουμπούρας 14 (2), Καράμπουλας 4, Πολυτάρχου 2, Τσιάρας 4, Τζιάλας, Παπαργυρόπουλος 3 (1), Αγαδάκος 4, Μπέινς 20, Τζόνσον 28 (2), Λιούμπισιτς 8 (2).
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σάντερς 2, Καρύδας, Χαραλαμπίδης 26 (3), Αθηναίου 12 (2), Μισέλ 4, Χούμας, Κιτσούλης 15, Τσέρανιτς 7, Ζάρας, Φλάουερς 2, Μπένας, Γκόινς.



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved