Στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ οι φανέλες του Πρέλεβιτς

Στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ οι φανέλες του Πρέλεβιτς

Στη διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον η φανέλα, ρεπλίκα από τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Γενεύης, του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» μπορούν να την προμηθευτούν από την επίσημη μπουτίκ της ομάδας, που στεγάζεται στο κλειστό της Πυλαίας. Μάλιστα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, το κατάστημα με τα αυθεντικά προϊόντα της ΚΑΕ θα παραμείνει ανοιχτό και αύριο το απόγευμα (26/11), κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΑΓΟΡ.

Η ανακοίνωση: «Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνεται ότι οι φανέλες του Μπάνε Πρέλεβιτς, ρεπλίκες από τον τελικό της Γενεύης και την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1991, διατίθενται πλέον και από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που λειτουργεί στο «PAOK Sports Arena» στην κεντρική είσοδο του γηπέδου.

Η μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν, εκτός από τη φανέλα του Πρέλεβιτς, και τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ με την εγγύηση και την ποιότητα της STAMION».

Στο μεταξύ, την έναρξη της συνεργασίας τους με την εταιρία Kymco, ως επίσημος χορηγός, ανακοίνωσαν οι διοικούντες την ΚΑΕ: «Δύο μεγάλα ονόματα που τα χαρακτηρίζει το πάθος για την τελειότητα, η αποδοχή του κόσμου και η διαρκής εξέλιξη είναι μαζί! Για όλη την επόμενη αθλητική περίοδο, κοινός τους στόχος ήταν είναι και -φυσικά- παραμένει ένας: η απόλυτη διάκριση! Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει πλέον σαν επίσημο χορηγό την κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία scooter και μοτοσικλετών, Kymco. Μια κοινή χρυσή πορεία στο μπάσκετ, γεμάτη επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η Kymco εμπιστεύεται απόλυτα την προβολή της και εύχεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους και διακρίσεις στο άμεσο μέλλον!

Προφίλ εταιρίας: «Η Kymco είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατασκευής scooter και μοτοσικλετών στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1963 στην Taiwan με τη συνεργασία της Honda Ιαπωνία. Από το 1992 αρχίζει η προσπάθεια καθιέρωσης των μοτοποδηλάτων παραγωγής της εταιρείας με το σήμα Kymco. Σήμερα η Kymco διαθέτει τρία εργοστάσια στην Taiwan όπου απασχολεί περίπου 3.100 εργαζόμενους. Ακόμα έχει ιδρύσει εργοστάσια στην Ινδονησία, την Κίνα, τις Φιλιππίνες και τη Ν. Αμερική, μέσω των οποίων καλύπτει τις ανάγκες των τοπικών αγορών. Η ημερήσια παραγωγή μόνο των εργοστασίων της Taiwan ξεπερνά τα 2.000 τεμάχια (800.000 τεμάχια το χρόνο).

Όλα τα προϊόντα της Kymco κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και ISO 13485 ενώ τα εργοστάσια καλύπτουν τα πρότυπα περιβαντολλογικής διαχείρισης ISO 14001. Σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, διανομής και στήριξης μετά την πώληση, εφαρμόζονται τα πρότυπα TPM (Total Productive Management) και ΤQM (Total Quality Management). Η παραγωγή των εργοστασίων είναι καθετοποιημένη σε μεγάλο βαθμό, καθώς κατασκευάζουν εξ ολοκλήρου πλαίσιο, κινητήρα, πλαστικά, και άλλα περιφερειακά εξαρτήματα ελέγχοντας έτσι την ποιότητα των προιόντων σε κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας. Η Kymco διαθέτει αυτοδύναμα τμήματα σχεδίασης, έρευνας και εξέλιξης με αποτέλεσμα σήμερα να είναι σε θέση να κάνει εξαγωγή τεχνολογίας στην παγκόσμια αγορά του μοτοποδηλάτου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι αρκετοί Ευρωπαίοι και άλλοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν κινητήρες της ΚΥΜCΟ στα οχήματα που κατασκευάζουν.

Από το 1992 η Kymco επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην ευρωπαϊκή αγορά, ξεκινώντας αρχικά από την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία. Στην Ελλάδα η Kymco κάνει την εμφάνισή της το 1993, με εξαιρετική επιτυχία αρχικά κυρίως στο χώρο των ενοικιαστών, ο οποίος απαιτεί υψηλά standard ποιότητας και αξιοπιστίας. Στην παρούσα χρονική στιγμή το δίκτυο διανομής της Kymco στην Ευρώπη έχει αναπτυχθεί σε όλες τις σημαντικές αγορές μοτοποδηλάτου (Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ελβετία, Ουγγαρία, Ρουμανία κ.λπ.). Σε κάποιες από αυτές τις αγορές, όπως της Ιταλίας, η Kymco πρωταγωνιστεί και βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις των πωλήσεων.

Όλα τα μοντέλα που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά σχεδιάζονται πλέον στο νέο τμήμα σχεδιασμού της Kymco που λειτουργεί στην Ιταλία και καλύπτουν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Κοινότητα για τα δίκυκλα. Τα τελευταία χρόνια η Kymco έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή και στην κατασκευή ηλεκτροκίνητων οχημάτων (MOBILITY)».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved