Γιαννόπουλος: «Όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Γιαννόπουλος: «Όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Για τους στόχους του με το Περιστέρι, αλλά και τις προσωπικές φιλοδοξίες του, μίλησε ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο 22άχρονος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη φετινή πορεία του συλλόγου των δυτικών προαστίων, τους λόγους που τον έκαναν να προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και τα όνειρά του. «Να είμαι σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, να μείνω αρκετά χρόνια και να κατακτήσω όσο περισσότερους τίτλους», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Χάρη, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα σου η τελευταία, επί της Καβάλας.
«Η αλήθεια είναι ότι είναι μια νίκη που δεν περιμέναμε να είναι εύκολη. Μέχρι τώρα η Καβάλα έχει κάνει σημαντικές νίκες, όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εμείς παίξαμε έξυπνα, εκμεταλλευτήκαμε τα μις μάτς που είχαμε και τελικά πετύχαμε το στόχο μας».

-Ήσουν από τους κορυφαίους της ομάδας σου. Τι ήταν αυτό που σε βοήθησε να κάνεις ένα τόσο καλό παιχνίδι;
«Από την αρχή είχαμε τη δυνατότητα να βρούμε κάποια ελεύθερα σουτ, γιατί η περιφέρεια των αντιπάλων μας ήταν αρκετά ανοιχτά. Έτυχε επίσης να βρεθώ σε καλή μέρα, ευστόχησα στα σουτ και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Το σημαντικότερο, όμως, είναι η νίκη».

-Είσαι ικανοποιημένος από την επιλογή σου να αγωνιστείς στο Περιστέρι;
«Είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Είχα συζητήσεις και με άλλα παιδιά πριν αποφασίσω να αγωνιστώ στην ομάδα. Μου είπαν κάποια πράγματα για τον κόουτς και βγήκαν αληθινά, όπως για παράδειγμα ότι δουλεύει με μικρούς σε ηλικία παίκτες και τους αναδεικνύει. Όλα αυτά που μου είπαν ισχύουν και τώρα αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να ακολουθώ κατά γράμμα αυτά που μου λέει ο κόουτς».

-Μέχρι πού πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει το Περιστέρι φέτος;
«Έχουμε πολύ καλό ρόστερ. Το γεγονός ότι είμαστε πολύ νεαροί σε ηλικία παίκτες είναι ένα ρίσκο, αλλά επειδή οι κόουτς ξέρει πώς να δουλεύει σωστά όλα θα πάνε καλά. Ο στόχος μας είναι βέβαια μια καλή θέση στην οκτάδα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το θέμα, όμως, είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι».

-Το δικό σου όνειρο ποιο είναι;
«Να είμαι σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, να μείνω αρκετά χρόνια και να κατακτήσω όσο περισσότερους τίτλους, γιατί όπως και αν ακουστεί για αυτό που παίζω εγώ είναι η νίκη και μόνο».

-Πλέον, όμως, έχετε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό. Ποιο είναι το… μυστικό της νίκης;
«Είναι όντως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ηλυσιακός είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά στο γήπεδό του. Το θέμα είναι να μην τους αφήσουμε να βρούνε ρυθμό στο παιχνίδι τους».

-Πιστεύεις ότι μπορείτε να συνεχίσετε με ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα;
«Το παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες κι αν συνεχίσουμε να κάνουμε τις σωστές επιλογές πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Το σημαντικό, όμως, είναι να δουλέψουμε και σκληρά, προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved