Βόβορας: «Παιχνίδι το παιχνίδι»

Βόβορας: «Παιχνίδι το παιχνίδι»

Βήμα βήμα πορεύεται το Περιστέρι, όπως παραδέχθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας.

Ο 34χρονος τεχνικός του συλλόγου των δυτικών προαστίων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την έως τώρα πορεία τους και την τελευταία νίκη, επί της Καβάλας, το νεανικό ρόστερ, αλλά και το επίπεδο της φετινής Α1. «Εκτός από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όλοι οι άλλοι είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα», εξήγησε μεταξύ άλλων. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί της Καβάλας: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο που είχε δουλέψει ο κόουτς για το παιχνίδι. Τα παιδιά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τους ρόλους τους μέσα στην ομάδα κι αυτό είναι θετικό. Μπορέσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της Καβάλας. Γενικά, είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να τον διατηρήσουμε για 20-25 λεπτά. Στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να αυξήσουμε αυτό το χρόνο».

Για την έως τώρα πορεία του Περιστερίου: «Ο κόουτς έχει ένα ρητό που λέει ότι πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι κι αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στη φιλοσοφία μας. Ήταν σημαντική η πρώτη νίκη κόντρα στη Δράμα, γιατί ήρθε παρά τα σημαντικά προβλήματα που είχαμε. Παρά τις ελλείψεις στους ψηλούς μπορέσαμε να κάνουμε το «διπλό» μέσα στον Ίκαρο κι αυτά τα δύο αποτελέσματα τόνωσαν την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Κοιτάμε μόνο κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι κάνουμε. Το μόνο πράγμα που βλέπουμε τώρα είναι ο Ηλυσιακός. Εφόσον δουλέψει σωστά αυτό που θέλουμε, τότε μπορούμε να βοηθήσουμε κάποια παιδιά να εξελιχθούν και να έχουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Για τους στόχους του Περιστερίου: «Ο στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται και με γνώμονα αυτόν το κανόνα πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή πορεία. Είναι σημαντικό, όμως, να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όπως είναι οι ισορροπίες στο φετινό πρωτάθλημα, όπου εκτός από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό όλοι οι άλλοι είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα, πιστεύω ότι οι θέσεις 3 έως 8 θα έχουν διαφορά μίας ή δύο νικών. Εμείς, όμως, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τον Ηλυσιακό, γιατί είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε κάτι παραπέρα».

Για το νεανικό ρόστερ που έχει φέτος το Περιστέρι: «Πλέον, στις δύσκολες εποχές που περνάμε, είναι απαραίτητη ανάγκη η επένδυση σε νέα παιδιά. Ο Πεδουλάκης είναι γνωστό ότι πιστεύει πολύ στην ανάδειξη νέων παιδιών. Προσπαθεί καθημερινά μέσα από τη προπόνηση να βελτιώσει όλους τους νεαρούς αθλητές. Όχι μόνο αυτούς που παίζουν και που φαίνονται (Γιαννόπουλο, Παπαντωνίου, Μανωλόπουλο), αλλά και μια νέα γενιά παιδιών που έρχεται από πίσω (Ψαρόπουλος, Μαρούγκας, Τσιλούλης, Πρέκας). Αυτά τα παιδιά δουλεύουν καλά και παίρνουν σημαντικές εικόνες στην προπόνηση. Έχουν όλα τα φόντα να επανδρώσουν τα επόμενα χρόνια το Περιστέρι».



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved