Ομπράντοβιτς: «Άλλο Α1, άλλο Ευρωλίγκα»

Ομπράντοβιτς: «Άλλο Α1, άλλο Ευρωλίγκα»

Την Ουνικάχα Μάλαγα, την οποία θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (24/11) για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έχουν αποκλειστικά στο μυαλό τους στον Παναθηναϊκό.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη αφήσει πίσω τους τη νίκη επί του Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ, και προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον αγώνα με τους Ισπανούς, κόντρα στους οποίους δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα εκτός από το «διπλό».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με δηλώσεις του σε σερβική ιστοσελίδα, αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο όσο και σε αυτό που ακολουθεί με τη Μάλαγα, τονίζοντας πως οι δύο διοργανώσεις (Α1 και Ευρωλίγκα) δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Μίλησε επίσης για τους στόχους του Παναθηναϊκού, το ενδεχόμενο ενίσχυσής του, αλλά και τη φετινή προσπάθεια της Παρτιζάν στην Ευρώπη. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ: «Το σημαντικότερο είναι πως το παιχνίδι ολοκληρώθηκε σωστά και χωρίς προβλήματα. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Είχαμε καλή αμυντική παρουσία, αλλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί στην επίθεση. Είχαμε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ, αλλά στο τέλος κερδίσαμε με μόνο τέσσερις πόντους».

Για το εάν το ντέρμπι προετοίμασε το έδαφος για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα: «Ελπίζω να συμβεί αυτό, αν και δεν νομίζω πως το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερη σχέση με την Ευρωλίγκα. Ο στόχος μας τώρα είναι να προκριθούμε στο Top 16. Έχουμε δύο ήττες, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία ηττηθήκαμε στην παράταση, και από την Μπάμπεργκ, παιχνίδι στο οποίο έγινε μεγάλη μάχη και χάσαμε στο καλάθι. Έτσι, όμως, είναι η μπασκετική ζωή. Αποδεικνύεται πόσο ανταγωνιστική διοργάνωση είναι η Ευρωλίγκα».

Για το εάν ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί με NBAer, όπως άλλες ευρωπαϊκές ομάδες: «Το λοκ άουτ συνεχίζεται και βλέπω ότι οι παίκτες του ΝΒΑ ψάχνουν για συμφωνίες στην Ευρώπη. Εμείς, από τη μεριά μας, έχουμε προκαθορίσει το μπάτζετ μας και βάσει αυτού έχουμε χτίσει την ομάδα μας και με αυτή την ομάδα προχωράμε. Έχουμε δύο πολύ σημαντικούς παίκτες που είναι τραυματίες. Πρόκειται για τον Τσαρτσαρή που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Περπέρογλου. Αμφότεροι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς κι ελπίζουμε να επιστρέψουν σύντομα».

Για την Παρτιζάν: «Η Παρτιζάν συνεχίζει από εκεί που είχε μείνει, τα προηγούμενα χρόνια, στην Ευρωλίγκα. Τώρα, είναι σχεδόν φυσιολογικό να παίζουν καλά και να κερδίζουν τους αντιπάλους τους. Τίποτα δεν με εκπλήσσει, ούτε καν η μεγάλη νίκη τους επί της Αρμάνι. Είναι ασυνήθιστο για κάποιον να επιστρέφει ύστερα από τόσες πολλές αλλαγές, αλλά κατάφεραν να το διαχειριστούν. Τους χαιρετίζω από καρδιάς. Είναι η ομάδα μου και πάντα θα είναι. Τους εύχομαι το καλύτερο στη φετινή Ευρωλίγκα».



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved