Γιάνκοβιτς: «Περιμένουμε τα μεγάλα παιχνίδια»

Γιάνκοβιτς: «Περιμένουμε τα μεγάλα παιχνίδια»

Ο άσος του Πανιωνίου υποστήριξε πως τα αποτελέσματα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ως τώρα στην Α1 δεν έχουν έρθει τυχαία και υπογράμμισε ότι στην «Πλατεία» αδημονούν για τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου στη νέα νίκη του στην Α1, επί του ΚΑΟΔ, που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας και με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» υποστήριξε πως η καλή χημεία που υπάρχει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι το ως τώρα μυστικό των «κυανέρυθρων».

«Ήταν πολύ καλό που είχε αρκετό κόσμο το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, ήταν πολύ ωραία η εικόνα. Πιστεύω πως φέτος είχα την ευκαιρία, αφού το καλοκαίρι δεν είχα Εθνικές, να δουλέψω πολύ το καλοκαίρι με προπονητές και συμπαίκτες, για να βελτιωθώ», είπε αρχικά ο άσος του Πανιωνίου για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος είναι στην πρώτη θέση και ο ίδιος πρωταγωνιστεί.

Όσο για τους τομείς που δούλεψε το καλοκαίρι, σχολίασε: «Δούλεψα πάρα πολύ στην άμυνα, στα γρήγορα πόδια. Από το αμυντικό κομμάτι ξεκινάς για να φτάσεις στην επίθεση. Στο επιθετικό κομμάτι έδωσα βάση στο μπάσιμο και την ντρίμπλα, χωρίς να παραμελήσω το σουτ που ότι και να κάνεις πρέπει να το διατηρείς σε καλά επίπεδα».

Για το πώς αισθάνεται που ο κόσμος θυμάται τον πατέρα του, Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, ανέφερε: «Νιώθω χαρούμενος που ο κόσμος θυμάται τον πατέρα μου. Είναι μια αναγνώριση».

Ενώ για το τι θεωρεί πως έχει πάρει από τον πατέρα του, απάντησε: «Πιστεύω πως πήρα λίγη από την τρέλα του πατέρα μου, αλλά και την αποφασιστικότητα. Επίσης, πήρα και το αίσθημα του να χαίρομαι που παίζω».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Πανιώνιος ανέφερε: «Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα το που μπορεί να φτάσει ο Πανιώνιος. Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Σε τι μέρα θα είσαι, αν θα μπουν τα σουτ, τι τραυματισμούς θα έχουμε. Πάμε καλά, δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και πάμε στα παιχνίδια να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Αυτό σημαίνει μόνο νίκες στο γήπεδο μας και να κοντράρομαι όσο γίνεται Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτά τα παιχνίδια».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είπε επίσης πως: «Υπήρχε εμπιστοσύνη σε αρκετούς παίκτες, έγιναν μερικές αλλαγές για την χημεία της ομάδας για να υπάρχουν και έμπειροι και νέοι παίκτες που τώρα βρίσκουν πατήματα και κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Πιστεύω πως ο προπονητής και ο πρόεδρος έχουν κάνει ένα καλό σύνολο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα».

Ενώ τέλος, για μια πιθανή κλήση στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, τόνισε: «Δε μου αρέσει να βάζω μακρινούς στόχους. Για μένα οι στόχοι είναι ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω τη δουλειά. Η Εθνική ανδρών είναι ένα όνειρο για όλους τους παίκτες, ειδικά η συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη Εθνική όπως η δική μας. Εγώ προτιμώ να το ονομάζω κίνητρο και όχι στόχο».



Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved