Δύναμη του ΠΑΟΚ ο κόσμος του

Δύναμη του ΠΑΟΚ ο κόσμος του

Τη βοήθεια των φιλάθλων τους, στην προσπάθεια που κάνουν για να καταστήσουν ξανά την ομάδα πρωταγωνίστρια, ζητούν στον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν φέτος σε διοικητική αναγέννηση, στοχεύοντας στην οικονομική εξυγίανση, αλλά και τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες την ΚΑΕ ζητούν από τους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να τους στηρίξουν - με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.

Η ανακοίνωση: «Αγαπητέ φίλαθλε του ΠΑΟΚ. Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ που στα χρόνια της παρουσίας της στην αθλητική ιστορία της Ελλάδας προσέφερε μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας και θριάμβων στους εκατοντάδες χιλιάδες των φίλων της απευθύνεται σήμερα σε εσένα, ζητώντας την πολύτιμη αρωγή και συμπαράστασή σου στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε για να καταστήσουμε και πάλι την ομάδα μας πρωταγωνίστρια σε πανελλήνιο αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την υποστήριξη νέων ανθρώπων φίλων του ΠΑΟΚ, από τους χιλιάδες φίλους του συλλόγου, προχωράει σε διοικητική αναγέννηση με πρόεδρο τον κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, με ανταγωνιστική ομάδα, συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει στόχο την οικονομική της εξυγίανση, παρά την οικονομική ύφεση που ταλανίζει τη χώρα μας.

Μετά από τρεις (3) εντός έδρας αγώνες κεκλεισμένων των θυρών θα θέλαμε τη βοήθειά σου, είτε συμμετέχοντας στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας, είτε στο πρόγραμμα των «300 υποστηρικτών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ», είτε με την απλή αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο όπου μπορείς να έχεις ανταποδοτικά οφέλη για την εταιρεία σου, αφού με μειωμένα ποσά προβολής απολαμβάνεις πλήθος ιδιαίτερων και ξεχωριστών προνομίων και δικαιωμάτων στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενισχύοντας έτσι την αναγνωρισιμότητά σου. Ήδη μέχρι σήμερα συμμετέχουν 26 εταιρείες στο πρόγραμμά μας «Οι 300 του ΠΑΟΚ» .

Φίλαθλε του ΠΑΟΚ, εσύ που έζησες και θυμάσαι ακόμα εκείνες τις ατελείωτες νύχτες με τις μαγικές κερκίδες στο παλιό μας σπίτι, το Παλέ Ντε Σπορ, που εσύ δημιούργησες και έκανες να σε θαυμάζει όλη η Ευρώπη, εσύ που αγάπησες το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και έκλαψες και στις χαρές μας και στις λύπες για αυτό, εσύ φέτος καλείσαι να σταθείς δίπλα στην ομάδα μας που σε χρειάζεται, ακόμη μία φορά.

Γίνε μικρός χορηγός, φέρε την εταιρεία σου κοντά μας, βάλ’ την στο μικρό χορηγικό πρόγραμμά μας «Οι 300 υποστηρικτές του ΠΑΟΚ», ένωσε τη μικρή σου δύναμη με τη μεγάλη δύναμη του σωματείου μας, και να είσαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η «βάση μικρών χορηγών» που θα δημιουργηθεί, θα είναι η ελπίδα για να βρει στο μέλλον το δρόμο που είχε χάσει και ο μπασκετικός ΠΑΟΚ. Έλα μαζί μας, μπες στους «300 του ΠΑΟΚ» ένωσε τη δύναμή του με τη δική μας. Και θυμήσου: εσύ είσαι ο ΠΑΟΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ και εμπορικής ανάπτυξης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Στύλα Κωνσταντίνο, στο 6945806064 από τις 09.00 έως τις 21.00 ή μέσω internet στο e-mail της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: marketing@paokbc.gr».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved