Φραγκιάς: «Είμαστε ομάδα»

Φραγκιάς: «Είμαστε ομάδα»

Το… μυστικό της επιτυχίας του Κολοσσού δεν είναι άλλο από το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, σύμφωνα με το Βασίλη Φραγκιά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προπονητής των νησιωτών, στη Ρόδο είναι μία οικογένεια και αγωνίζονται ως ομάδα. Παραδέχθηκε επίσης πως δεν περίμεναν να κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα» στην έναρξη της σεζόν, ενώ το σημαντικότερο όλων είναι να υπάρχει και συνέχεια, μια και: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, αφού βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα». Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το γεγονός πως ο Κολοσσός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20/11): «Αυτή την εβδομάδα έχουμε την ευκαιρία να ηρεμήσουμε λίγο ψυχικά και σωματικά, αφού δεν παίζουμε και θα εκτίσουμε το ρεπό μας».

Για το «τέσσερα στα τέσσερα» που μετρά ο Κολοσσός Ρόδου: «Καταρχήν, για τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αυτό αποδεικνύει, όμως, πως είμαστε ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Το πολύ καλό κλίμα και η άριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα μάς βγαίνουν και στο γήπεδο. Είμαστε… ένα, μία οικογένεια».

Για το εάν περίμεναν να ξεκινήσουν τόσο καλά στις φετινές υποχρεώσεις τους: «Το ξεκίνημα για εμάς ήταν καλύτερο απ’ ό,τι ίσως περιμέναμε, αφού καταφέραμε να κερδίσουμε σπουδαίους αντιπάλους. Βέβαια, αυτό πρέπει να έχει και συνέχεια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, αφού βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά και ουσιαστικά αυτό που κάνουμε κάθε ημέρα, κι ας ακούγεται τετριμμένο και σύνηθες, είναι να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οι περισσότεροι θεωρούν πως ήδη η ομάδα έχει σωθεί. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ κλειστό και ανταγωνιστικό. Από τη δεύτερη θέση και κάτω οι αποστάσεις είναι μικρές κι εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί μέχρι τον Απρίλιο, που ολοκληρώνεται η χρονιά. Το θετικό είναι πως η ψυχολογία βρίσκεται σε υψηλά στάνταρ για όλους μας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αν μη τι άλλο ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε καλό πρόσωπο. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και ίσως περισσότερο στο μυαλό μας να βρίσκεται το παιχνίδι με την Καβάλα».

Για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό: «Στο ΣΕΦ θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Δεν θα έχουμε κάτι να χάσουμε».

Για τους στόχους του Κολοσσού Ρόδου: «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Να δουλέψουμε περισσότερο και σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Καλές οι τέσσερις οι νίκες, αλλά χρειάζεται και συνέχεια».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved