Γκαγκαλούδης: «Παίζουμε για ψίχουλα»

Γκαγκαλούδης: «Παίζουμε για ψίχουλα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο το Μαρούσι να μην αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ο αρχηγός του συγκροτήματος των βορείων προαστίων, Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Ο 33χρονος γκαρντ, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, παραδέχθηκε πως δεν θα κάνουν σε κανέναν τη χάρη να ελπίζει πως μπορεί να διαλυθεί το Μαρούσι, ωστόσο εάν φθάσουν σε αυτό το σημείο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Θέλουμε μόνο το καλό αυτής της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η υπομονή που έχουν κάνει είναι ήδη μεγάλη, τη στιγμή που παίζουν για ψίχουλα κι αντιμετωπίζουν πλέον βιοποριστικό πρόβλημα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το ενδεχόμενο το Μαρούσι να μην αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Όλα είναι ανοιχτά. Τίποτα δεν είναι κλειστό, παρά μόνο το μπάσκετ. Μπορεί να μην παίξουμε το Σάββατο (19/11). Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε οποιονδήποτε ελπίζει να διαλυθεί το Μαρούσι. Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες των πράξεών μας. Σε αυτή την περίπτωση κινδυνεύεις να μείνεις άνεργος και να στιγματιστείς. Θέλουμε μόνο το καλό αυτής της ομάδας. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε παίξει στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, για να μπορούμε να φύγουμε. Μείναμε, όμως, γιατί πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και θέλαμε να ήταν οι συνθήκες όπως πέρυσι. Όμως, δεν μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που κοροϊδεύουν αυτή την ομάδα».

Για τις οφειλές που υπάρχουν προς τους παίκτες του Αμαρουσίου: «Έχουμε κάνει τεράστια υπομονή. Κλείσαμε τρεις μήνες και δεν έχουμε εισπράξει ούτε ένα ευρώ. Ο κ. Κωνσταντίνου και ο κ. Κουτσούκος αγαπάνε την ομάδα και κάνουν μεγάλη προσπάθεια, αλλά κάποιοι δίνουν υποσχέσεις και δεν τις τηρούν. Δεν χρειάζεται να πω τα ονόματά τους και να τους δώσω αξία. Ο κόσμος δεν πρέπει να θεωρεί πως όλοι οι παίκτες αμείβονται σαν τον Διαμαντίδη ή άλλα 5-10 παιδιά στην Ελλάδα. Οι υπόλοιποι δεν παίζουμε για ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά για ψίχουλα. Τα συμβόλαια έχουν φτάσει πλέον πολύ χαμηλά και όταν είσαι τρεις μήνες απλήρωτος υπάρχει βιοποριστικό πρόβλημα».

Για τα έσοδα των ελληνικών ομάδων: «Όταν εγώ και πόσοι άλλοι αθλητές έχουμε κάνει εκχώρηση για τα τηλεοπτικά και δεν έχουμε πάρει ένα ευρώ, πώς μπορεί η ΕΡΤ να προβάλει τα παιχνίδια; Τι γίνεται με τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ; Οι ομάδες λιμοκτονούν, όμως υπάρχουν τα θύματα, οι παίκτες, και θα πάρουν τα λεφτά όποτε να ’ναι. Αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και τον Ίκαρο Καλλιθέας οι υπόλοιπες ομάδες είναι σε τραγική κατάσταση. Εγώ όταν πήγα να υπογράψω δεν μου είπε κανένας πως θα πληρωθώ το Δεκέμβριο. Αν το ήξερα, μπορεί και να μην είχα πάει».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved