Νέα συνεργασία για Ίκαρο

Νέα συνεργασία για Ίκαρο

Την έναρξη της συνεργασίας του με τη ΝΑΤΟΥΡΑ Εμφιαλωτική Α.Ε., ως επίσημος προμηθευτής της ομάδας, ανακοίνωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Οι διοικούντες το σύλλογο εξέδωσαν ανακοίνωση για το νέο χορηγό, με τον οποίο εύχονται να συνεργάζονται και τα επόμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση: «Ο Ίκαρος Καλλιθέας εντείνει τις προσπάθειές του για ποιοτική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώνει ακόμα μία σημαντική συνεργασία, μέσα από την οποία επιβραβεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προσπάθεια της διοίκησης. Το φυσικό μεταλλικό νερό «ΥΑΣ», το οποίο παράγεται από τη ΝΑΤΟΥΡΑ Εμφιαλωτική Α.Ε., θα είναι «Επίσημος προμηθευτής» του Ίκαρου Καλλιθέας, στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Πρόκειται για μία συμφωνία η οποία επιτεύχθηκε σήμερα, με στόχο όμως το μέλλον. Γιατί κάθε μας συμφωνία επιθυμούμε να κρίνετε από τη διάρκειά της…

Προφίλ ΝΑΤΟΥΡΑ Εμφιαλωτική Α.Ε.: Η ΝΑΤΟΥΡΑ Εμφιαλωτική ιδρύεται το 1969 με αντικείμενο την εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού «ΙΡΙΣ» και έδρα το Λουτράκι Κορινθίας. Η εταιρεία στοχεύοντας στην απόλυτη διασφάλιση ποιότητας και την ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, αποκτά το έτος 2004, στους Καλιάνους της ορεινής Κορινθίας, στις πλαγιές της οροσειράς της Κυλλήνης (Ζήρεια) και σε υψόμετρο 700 μέτρων τη δική της πηγή φυσικού μεταλλικού νερού.

Η επιλογή της τοποθεσίας δεν γίνεται τυχαία αφού η ευρύτερη περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως «τοπίου ιδιαίτερου φυσικού κάλλους», προστατεύεται από τη συνθήκη RAMSAR και το δίκτυο NATURA 2000, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τις ιδανικές προϋποθέσεις για την παραγωγή εμφιαλωμένου νερού φυσικού, αγνού και ανέγγιχτου από τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Το 2007, η εταιρεία ξεκινά στην ίδια περιοχή, την κατασκευή της πλέον σύγχρονης βιομηχανικής μονάδας εμφιάλωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που αποτελεί πρότυπο κατασκευής εμφιαλωτηρίου έχοντας κατασκευασθεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας που ορίζει η Ε.Ε. Το εμφιαλωτήριο ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2008. Η εμφιάλωση γίνεται στην πηγή η οποία ονομάζεται «Υάς» και δίνει το όνομά της στο νερό. Έτσι, το φυσικό μεταλλικό νερό «ΥΑΣ» αποκτά τη μοναδικότητα του πρώτου νερού στην Ελλάδα που εμφιαλώνεται σε τόσο μεγάλο υψόμετρο, σε προστατευόμενη περιοχή.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων EN ISO 22000:2005, καθώς και με σύστημα διαχείρισης διαδικασιών EN ISO 9001:2008 από την TÜV Hellas και οδεύει προς την πιστοποίησή της με το σύστημα διαχείρισης προστασίας του περιβάλλοντος EN ISO 14001, συμμετέχοντας ενεργά και στο σύστημα αξιοποίησης ανακύκλωσης συσκευασιών. Η ΝΑΤΟΥΡΑ Εμφιαλωτική κάνει τη διαφορά, προσφέροντας ένα καινούριο φυσικό μεταλλικό νερό άριστης ποιότητας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved