Καλαφατάκης: «Η καλύτερη δουλειά»

Καλαφατάκης: «Η καλύτερη δουλειά»

Δεν είναι ειδική αποστολή ο ΚΑΟΔ, αλλά η καλύτερη δουλειά που είχε τα τελευταία χρόνια, παραδέχθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, αναφέρθηκε στην πρώτη νίκη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, επί του Άρη, στις ειδικές αποστολές που συνήθως αναλαμβάνει, αλλά και στις συνθήκες εργασίες που συνάντησε στη Δράμα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την πρώτη νίκη του ΚΑΟΔ στην Α1 έπειτα από περίπου δέκα χρόνια: «Αφού τόσα χρόνια ήταν στην Α2 πώς να πάρει νίκη στην Α1; Αστειεύομαι. Το θυμάμαι εκείνο το ματς. Ένα τρίποντο του Βετούλα που έπαιζε στη Νήαρ Ηστ χάλασε τη νίκη, καθώς ο ΚΑΟΔ δεν κάλυπτε τη διαφορά του πρώτου γύρου, με αποτέλεσμα να πέσει στην ισοβαθμία. Είναι σημαντικό και έπρεπε να γίνει η αρχή. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, συγκεντρωμένοι και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ο στόχος δεν ήταν να κάνουμε μία νίκη, αλλά στο τέλος το ταμείο να είναι με θετικό πρόσημο».

Για τη σπουδαιότητα της νίκης: «Ήταν σημαντική νίκη για εμάς γιατί το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και το γήπεδο γεμάτο. Τις προηγούμενες αγωνιστές πήραμε τα εύσημα, αλλά όχι το αποτέλεσμα. Νομίζω είναι πολύ κομβικό ότι μετά τον Παναθηναϊκό, που ενθουσιάσαμε τον κόσμο μας, αυτή τη φορά κερδίσαμε κι έτσι ελπίζουμε ότι θα τον κρατήσουμε κοντά μας».

Για τις ειδικές αποστολές που αρέσκεται να αναλαμβάνει: «Αυτή είναι μία ταμπέλα που μου έχουν βάλει οι δημοσιογράφοι. Είμαι απλώς επαγγελματίας και αναλαμβάνω κάποιες δύσκολες δουλειές που κάποιοι άλλοι φοβούνται να πάρουν. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Γενικά, είμαι ένας χαρακτήρας που λειτουργώ διαφορετικά και κάποιες φορές αναγκάζομαι για πολλούς λόγους να πάρω δουλειές που άλλοι δεν επιλέγουν. Επειδή τις περισσότερες δουλειές που πήρα τις έφερα εις πέρας, μου κόλλησαν αυτή την ετικέτα. Είναι μύθος ότι παίρνω μόνο δύσκολες δουλείες. Έχω υπάρξει σε ομάδες πολύ καλές και σε άκρως υγιείς καταστάσεις. Εδώ στον ΚΑΟΔ δεν είναι ειδική αποστολή, αλλά η καλύτερη δουλειά που μου έχει τύχει τα τελευταία χρόνια. Από ανθρώπινης πλευράς όλα είναι εξαιρετικά. Οι συνεργάτες μου, ο κόσμος, το γήπεδο και η προοπτική είναι ιδανικά. Οι δυσκολίες είναι ότι πρόκειται για καινούρια ομάδα που άργησε να φτιαχτεί και είναι νεοφώτιστη, όμως το έχω ξανακάνει».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Τηρουμένων των αναλογιών, των οικονομικών δεδομένων, του χρόνου που είχαμε και της αγοράς νομίζω κάναμε την καλύτερη δυνατή προσέγγιση στο ρόστερ. Μέσα στην ομάδα υπάρχει καλό κλίμα και οι παίκτες έχουν χαρακτήρα, κάτι που με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Το μειονέκτημα είναι ότι το ρόστερ έχει πολλούς ρούκι στην Α1 τόσο ξένους όσο και Έλληνες, όμως με αγάπη και δουλειά θα το ξεπεράσουμε, γιατί υπάρχει ενθουσιασμός».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να τρέξω! Θα μου πάρει καιρό στο επίπεδο που θέλω»
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να τρέξω! Θα μου πάρει καιρό στο επίπεδο που θέλω»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τα δεδομένα για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τα δεδομένα για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved