Γκετσεβίτσιους: «Ανυπομονώ για το ντέρμπι»

Γκετσεβίτσιους: «Ανυπομονώ για το ντέρμπι»

Ο άσος του Ολυμπιακού, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, υποστήριξε πως ανυπομονεί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ενώ για τον επικείμενο αγώνα με την Νανσί υποστήριξε ότι το βάρος πρέπει να πέσει στην αναχαίτιση του Μπατούμ.

Ο Λιθουανός άσος του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» και αναφέρθηκε τόσο στο «ραντεβού» με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όσο και στην επικείμενη αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Νανσί στα πλαίσια της Euroleague.

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους υποστήριξε πως οι Γάλλοι είναι καλή ομάδα και πως οι «Ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να «χαλάσουν» το παιχνίδι του Μπατούμ για να έχουν το προβάδισμα, ενώ για το ντέρμπι τόνισε πως περιμένει «καυτή» ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα του Ολυμπιακού από την Καντού στην Ιταλία: «Κάθε ήττα σε πληγώνει. Αυτό είναι το πλέον σίγουρο. Πρέπει, όμως, να κοιτάξουμε μπροστά. Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας, με τη Νανσί και την Μπιλμπάο, που αν τα πάρουμε, τότε όλα θα είναι μία χαρά. Χρειαζόμαστε χρόνο, γιατί είμαστε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, γιατί έχουμε αρκετά νεαρά παιδιά, που εκτός των άλλων δεν είχαν παίξει στην Ευρωλίγκα, γιατί επίσης ο προπονητής μας δεν ήταν μαζί μας από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Κάθε μέρα, πάντως, φαίνεται η βελτίωση με το μεγάλο μας ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή να είναι η πρόκριση στο TOP-16 της Ευρωλίγκας. Από 'κει και πέρα, επιδίωξή μας θα είναι να είμαστε έτοιμοι το 2012, οπότε και είναι τα σημαντικά ματς».

Για τον αγώνα με την Νανσί στο ΣΕΦ την Τετάρτη: «Είναι καλή ομάδα. Το απέδειξε μεταξύ άλλων με τη νίκη της την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ. Εδώ, που τα λέμε, όμως, όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι καλές, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, επομένως αυτό, που πρέπει να κάνεις, είναι να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι».

Για τον σταρ της γαλλικής ομάδας, Νικολά Μπατούμ: «Παίζει πολύ καλά. Το βλέπουμε κάθε εβδομάδα και οι δύο νίκες της Νανσί στην Ευρωλίγκα είναι εν πολλοίς έργο δικό του. Από την πλευρά μας δεν μπορούμε να πούμε ότι θα τον σταματήσουμε, ώστε να μη βάλει πόντο, να μην πάρει ούτε ένα ριμπάουντ. Γενικώς, να μην κάνει τίποτα. Πρέπει, όμως, να καταστρέψουμε το παιχνίδι του. Να τον αποκόψουμε από την υπόλοιπη ομάδα της Νανσί».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Αυτό, που ξέρω, είναι ότι παίζουμε σε κάθε ματς ολοένα και καλύτερα. Ή τουλάχιστον προσπαθούμε να το κάνουμε. Να βελτιωνόμαστε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με τον Παναθηναϊκό και στο τέλος του ματς θα κάνουμε ταμείο. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι ιδιαίτερο, καθώς είναι παιχνίδια, που γνωρίζεις ότι πρέπει να τα δώσεις όλα για να τα καταφέρεις. Αυτό θα κάνουμε εννοείται. Είναι όπως είναι στη χώρα μου τα ματς ανάμεσα στη Λιέτουβος Ρίτας και τη Ζαλγκίρις».

Για το γεγονός ότι έχει νικήσει στο ΟΑΚΑ φορώντας τη φανέλα της Λιέτουβος: «Ναι, είχαμε νικήσει (σ.σ γελάει). Δεν είναι, όμως, το ίδιο παιχνίδι. Άλλο το Παναθηναϊκός-Λιέτουβος και άλλο το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Εκείνο το παιχνίδι με τη Λιέτουβος ήταν νορμάλ, όσον αφορά την παρουσία του κόσμου. Φαντάζομαι ότι την Κυριακή οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο δύσκολες για μας».

Για την κόντρα με τον Σαρούνα Γιασικεβίτσιους: «Ανυπομονώ να τον συναντήσω στο παρκέ. Είναι ωραίο να τίθεσαι αντίπαλος με έναν συμπατριώτη σου σε ξένη χώρα».

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό: «Είμαι πάρα πολύ καλά, ευτυχισμένος, που βρίσκομαι εδώ. Είμαι καλά με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου. Με όλους στην ομάδα».

Για το αν έχει αδυναμία στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού: «Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σε όλους τους τομείς. Ο καθένας πρέπει να το κάνει αυτό. Είναι η δουλειά μας».

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved