Για την πρώτη νίκη στην Α1

Για την πρώτη νίκη στην Α1

Την ευκαιρία να πλασαριστεί μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχει σήμερα (12/11), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ο Κολοσσός Ρόδου!

Οι νησιώτες φιλοξενούνται στο κλειστό της Γλυφάδας από τον Ίκαρο Καλλιθέας, που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να σπάσει το… ρόδι, και ό,τι κι αν γίνει θα περάσουν έστω και προσωρινά πρώτοι, δεδομένου πως ο Παναθηναϊκός έχει ρεπό και ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο (13/11), στο ΣΕΦ με το Περιστέρι. Στόχος τους, βέβαια, δεν είναι άλλος από τη διατήρηση του αήττητου, απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καίγεται» για την κατάκτηση του «παρθενικού» ροζ φύλλου τη φετινή σεζόν. Με τους Ροδίτες θα ντεμπουτάρει ο Δημήτρης Κομποδιέτας.

Για την πρώτη νίκη τους παίζουν στο «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας ο νεοφώτιστος ΚΑΟΔ και ο Άρης. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν, έχοντας υποστεί τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Οι γηπεδούχοι θα έχουν νέο πρόσωπο στη σύνθεσή τους το Μέλβιν Γκόινς, «ανανεωμένοι» θα παραταχθούν και οι Θεσσαλονικείς, καθώς τη θέση του Άντριαν Όλιβερ στο ρόστερ τους πήρε ο Ρόναλντ Ντέιβις.

Αμφίρροπη αναμένεται να είναι η «μάχη» της Πυλαίας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν μπροστά στους φιλάθλους του και δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, που θα είναι η δεύτερή του στο πρωτάθλημα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, ενώ αμφίβολος είναι ο Ρασάντ Ράιτ. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ήδη κάνει το «δύο στα δύο» και θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα με ένα μεγάλο «διπλό» στο «PAOK Sports Arena».

Για πρώτη φορά θα αγωνιστούν στην ιστορία της Α1 Καβάλα και ΑΓΟΡ, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας. Τη δύναμη της έδρας τους θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν οι «Αργοναύτες», στο πρώτο εκτός των τειχών τους ροζ φύλλο στοχεύουν οι νεοφώτιστοι παρότι εμφανίζονται αποδυναμωμένοι στη ρακέτα μετά τη φυγή του Νάγκις, ενώ τραυματίας είναι ο Ταρίκ Τζόνσον.

Με νέο πρόσωπο το Νίκο Παπανικολόπουλο θα παραταχθεί ο Ηλυσιακός κόντρα στο Μαρούσι, στα Ιλίσια. Οι γηπεδούχοι, έχοντας τον κόσμο τους στο πλευρό τους, πιστεύουν στη δεύτερη νίκη τους, την αίσθηση της οποίας αγνοεί φέτος το Μαρούσι, καθώς έχει δώσει δύο αγώνες και τους έχει χάσει αμφότερους.

Το σημερινό (12/11) πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

ΕΑΚ Γλυφάδας 16.00 Ίκαρος Καλλιθέας - Κολοσσός Ρόδου Πηλοΐδης, Αφεντουλίδης, Μητσόπουλος (Άκελ)
ΔΑΚ Καλαμίτσας
17.00 Καβάλα - ΑΓΟΡ Σχινάς, Σταματόπουλος, Κ. Πουρσανίδης (Σιμητόπουλος)
Ιλισίων
17.00 Ηλυσιακός - Μαρούσι Καρακατσούνης, Μπήτης, Ανδρικόπουλος (Κορασίδης)
Πυλαίας
17.00 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (κ.θ.) Χριστοδούλου, Φούφης, Μαγκλογιάννης (Τσούλης, Γκάτζος)
«Δημήτρης Κραχτίδης»
19.00 ΚΑΟΔ - Άρης Τανατζής, Παπαπέτρου, Παναγιώτου (Τσανίδης)

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved